Haber

TFF ve Kulüpler Birliği yayın hakkı ihalesi için bir araya geldi

Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı’nın ortaklaşa kurduğu Yayın İhale Komitesi, Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Antrenman Tesisleri’nde toplanarak çalışmalarına devam etti.

TFF Orhan Latife Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Dursun Özbek ile RAMS Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı Göksel katıldı. Gümüşdağ hazır bulundu. Sıra geldi TFF 2. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve 1. Lig Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Orhan, Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi Yusuf Günay, Kulüp Lisanslama İşlerinden ve Engelli Federasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Mali İşler İşler. ve Yeni Teknolojilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erman Kalkandelen yer aldı.

Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarının 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 futbol dönemlerine ait yayın haklarına ilişkin önerilerin komite tarafından değerlendirildiği toplantıda, satış, pazarlama strateji ve stratejilerini artıracak Türk futbolunun dünya çapında tanınması ve kulüplere daha fazla gelir sağlanması tartışıldı. İşbirliği konularının yanı sıra futbolda önde gelen ülkelerin sağladığı yayın gelirlerinin de karşılaştırmalı olarak ele alındığı belirtildi.

İhale kapalı teklif ve müzakere yoluyla yapılır.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 futbol dönemlerine ait Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarının yayın haklarına ilişkin ihale, İhale Genel Şartnamesine uygun olarak kapalı teklif ve teklif verme yoluyla yapıldı. ve her paket için özel özellikler. Pazarlık yoluyla yapılır. Sürecin 29 Şubat’a kadar tamamlanması hedefleniyor.

Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarının yayın haklarına ilişkin ihalenin 29 Şubat 2024 tarihine kadar tamamlanması hedeflenmektedir. Türkiye Futbol Federasyonu, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kararlarına tabi değildir, tüm teklifleri reddetme veya ihaleyi iptal etme hakkına sahiptir. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu