Yaşam

Zaman Makinesi 1973 filminin oyuncuları kimlerdir? Zaman Makinesi 1973 filminin konusu, oyuncuları ve Zaman Makinesi 1973 Özeti!

İzleyiciyi ekrana bağlayan Zaman Makinesi 1973 filmi beyaz perdenin ardından televizyon ekranlarında da izleyiciyle buluşuyor. Time Machine 1973 filminin konusu nedir, Time Machine 1973 oyuncuları kimlerdir ve Time Machine 1973 özeti gibi Time Machine 1973 filmini izleyecek olanların merak ettiği konuları inceliyoruz.

ZAMAN MAKİNASI 1973 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Hayatta istediği her şeyi çalışmadan elde eden Tolga, babası ölünce mirastan yararlanamadı. Mirastan geriye kalan tek şey bir Anadol STC 16’ydı. Ancak öfkeyle gaza bastığında bir anda havaya yükselerek gökyüzüne ulaşır. Sahile indikten sonra arabayı tamire götürür ama insanlar giyim tarzından konuşma tarzına kadar yaptığı her şeyi tuhaf bulur. Tamir parası konusunda ustayla anlaşamaz. Usta daha sonra onun için çalışmayı teklif eder. Her şey Tolga’ya tuhaf gelmeye başlar ama sonra bir şeyin farkına varır: Artık bu yılda değildir! 1973 yazında arabayla iner. Çiko, evsiz ve beş parasız kalan Tolga’ya acır ve onunla ilgilenmeye başlar. Tolga, 1973 nostaljisini yaşamanın yanı sıra tanıştığı insanlardan ve yaşadığı deneyimlerden o yaşına kadar öğrenmediği bir hayat dersini de öğrenecektir.

ZAMAN MAKİNESİ 1973 SİNEMA OYUNCULARI VE OYUNCULLARI

Gürgen Öz (Tolga),

Seda Bakan (Yasemin, Deniz),

Mustafa Uzunyılmaz,

Gülhan Tekin,

İrfan Kangı,

Perihan Savaş,

Sinan Bengier,

Zihni Göktay,

Ferdi Sancar,

Esvet Şahin,

Fatih Koyunoğlu,

Birsu Demir,

Can Bartu Aslan,

Damla Cangül,

Fehmi Dalsaldı

1973 ZAMAN MAKİNASI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Zaman Makinesi filmi birbirinden güzel çekim mekanlarıyla görsel bir şölen sunuyor. Zaman Makinesi 1973 filmi çekimlerinin yönetmeni Aram Gülyüz’ün ifadelerine göre; Çoğunlukla Heybeliada’da yapıldı. Bunun dışında bazı tamirhane sahneleri Riva’da, plaj sahneleri ise Florya Menekşe Plajı’nda çekildi.

Kaynak: Haberler.com Haber Merkezi / Gündem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu