Ekonomi

Manisa’da Pastacılık Ürünleri Üreten İşletmelerin Denetimi

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, pastacılık ürünleri üreten işletmelere yönelik denetimlerini yoğunlaştırdı.

Denetimlere bizzat katılan ve yapılan kontrollerle ilgili açıklama yapan Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, “Güvenli gıda tedariğinin sağlanması ve korunması amacıyla ilimizde 215 denetim görevlisi ile gıda denetimlerimiz aralıksız devam ediyor. Ayrıca 13-24 Kasım tarihleri ​​arasında 81 Kasım tarihleri ​​arasında ilde eş zamanlı başlatılan pastacılık ürünleri üreten gıda işletmelerinin denetimleri aktif olarak sürdürülecek.Kek gibi pastacılık ürünleri üreten gıda işletmeleri teknik gruplarımız titizlikle denetlenecek. , hamur işleri, hamur işleri, sütlü tatlılar açısından kayıt belgeleri, izlenebilirlik, temel teknik ve hijyen kriterlerini takip edip gerekli önlemleri alıyorlar.” Görüldüğü takdirde numune alıyorlar. 5996 sayılı Kanun çerçevesinde kurallara uymayan işletme veya işlere idari yaptırımlar uygulanır.” dedi.

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Öztürk de vatandaşları olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde Alo 174 Gıda Limit’i aramaya davet etti.

Etkinliğe Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, Gıda ve Yem Şube Müdürü Dr. Defne Bacınoğlu ve gıda kontrol görevlileri katıldı. -MANİSA

atakumajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu