Haber

Diyarbekirspor Yönetimi ve Teknik Direktörü Basın Mensuplarıyla Buluştu

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Süleyman Gökhan Karaaslan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Genç, takım olarak eleştirilere her zaman açık olduklarını söyledi.

Genç, tesis konusunda önceki yönetimin büyük sıkıntılar yaşadığını, eski yönetimin girişimleriyle böyle bir tesise sahip olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Ülkelerine hizmet etmek istediklerini belirten Genç, şöyle konuştu:

“Projelerde şehrin gençlerine çok önem veriyoruz. Tesisimizde futbolda gelecek gördüğümüz altyapıda gençleri yetiştirmek istiyoruz. Geçen yıl tesisimiz olmadığı için büyük sıkıntılar yaşadık. Maç günü takımı İstanbul’a götürüyor ve Sancaktepe tesislerinde kalıyorduk. Maç günü futbolcular yine buraya geliyordu.”

Lige iyi başladıklarını, ardından birkaç maçta mağlup olup sorunlar yaşadıklarını ifade eden Genç, Diyarbekirspor’un teknik direktörlüğüne getirilen profesyonel liglerin en genç teknik direktörü Süleyman Gökhan Karaaslan’a değindi.

Genç, “Hocamızın geldiği günden bu yana iyi bir takım ruhu yakaladık. İnşallah hep birlikte takımı iyi yerlere getirmek istiyoruz.” söz konusu.

Teknik direktör Süleyman Gökhan Karaaslan, 30 yaşında olması nedeniyle “en genç teknik direktör” unvanını aldığını belirterek, bu işe erken yaşta başlamanın avantajlarını yaşadığını söyledi.

Diyarbekirspor ile yollarının kesiştiğini ve takıma geldiğini anlatan Karaaslan, “Takımın eksiklerinin giderilmesi, olumsuz havanın olumluya çevrilmesi açısından güzel bir ivme yakalamayı umuyoruz. Şu anda oyunumuz gelişmeye devam ediyor. Oyuncularımız çalışıyor. tam bir profesyonellik karakteriyle. İlk hedefimiz takımı play-off potasına taşımak.” “Sonra da üst lige doğru yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’deki pek çok kulübün bu fiziki ortama sahip tesisleri yok. Diyarbekirspor’un tesis açısından şanslı olduğunu söyleyebilirim.” sözlerini kullandı.

kayapinar-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu