Ekonomi

DP Milletvekili Altıntaş: KOBİ’lerin krediye ulaşamaması tefecilere yönelmesine neden oluyor

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş, KOBİ’lerin ihtiyacı olan krediye ulaşamadıklarını savunarak, “O halde esnafın, KOBİ’lerin yolu tefeciden geçiyor. Tefecilerin elinde fiyat kaybetmesine bu millet rıza göstermeyecektir.” söz konusu.

Altıntaş, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, “Türkiye mevcut ekonomik ve siyasi modelle yoluna devam edemez.

İktidarın en temel kaygılarından birinin yerel seçimler olduğunu belirten Altıntaş, “Seçim kazanmak adına akıl dışı uygulamalarla bu milletin hayatını bir yıl daha mahvetmeye hiçbirinizin hakkı yok.” ifadesini kullandı.

KOBİ’lerin ihtiyaç duyduklarında krediye ulaşamadıklarını dile getiren Altıntaş, “O halde esnafın, KOBİ’lerin yolu tefeciden geçiyor. Tefecilerin elinde değerlerinin yok olmasına bu millet rıza göstermeyecektir.” dedi.

Ödenmeyen çekler, borçlar, işçi maaşları ve vergiler nedeniyle esnaf ve KOBİ’lerin iflas edebileceğine dikkat çeken Altıntaş, Türkiye’de işsizlik sorununun katlanarak artacağını ifade etti.

Altıntaş, Ermeni diasporasının baskısı sonucu Disney+’ın Atatürk dizisini platformunda yayınlamama kararını kınadıklarını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu