Ekonomi

Akbank Dijital Slip Uygulamasını Başlattı

Akbank, kağıt kullanımının önüne geçerek tasarruf sağlayan Dijital Slip uygulamasını hayata geçirdi. Tüm Akbank POS ve kart kullanıcılarının kullanımına sunulan bu özellik, sürdürülebilirliğe katkı sağlayarak alışverişlerin daha hızlı ve pratik olmasına olanak sağlıyor. Aynı zamanda tüm harcama süreçlerinin takibini kolaylaştırır.

Türkiye’nin kalkınmasına hizmet eden Akbank, müşterilerini çevre dostu ve pratik bir yeniliğe daha tanıtıyor. Banka müşterileri artık tüm Akbank kartlarıyla fiziki POS cihazlarından yapacakları işlemlerde kağıt slip yerine dijital slip kullanabilecek. Banka bu sayede hem kolay ve esnek alışveriş imkanı sunuyor hem de kağıt kullanımını ortadan kaldırarak çevreye sürdürülebilir değer katıyor.

Açıklamaya göre banka, dijital slip uygulamasını tüm POS ve kart kullanıcılarına açıyor. Bu kapsamda bankanın müşterileri taşınabilir uygulamaya giriş yaparak slip tercihlerini basılı veya dijital olarak seçebilmektedir. Bu yeni özellik, yılda milyonlarca rulo kağıt israfını önlerken, aynı zamanda taşınabilir uygulama üzerinden tüm süreç geçmişini kolayca arşivleme ve görüntüleme olanağı da sağlıyor. 360 derece dijital müşteri deneyimi sunmaya odaklanan banka, çevre ve insan odaklı bu yeni hizmetiyle dijital bankacılığın kapsamını genişleterek müşterilerine daha fazla kolaylık ve esneklik sunuyor. Taşınabilir bir uygulama üzerinden kolayca devreye alınabilen bu çevre dostu özellik, kasa işlemlerini de hızlandırarak süreçlerin görünürlüğünü ve takibini kolaylaştırıyor.

Bu özellikten yararlanabilmek için hem Akbank üye işyerlerinin hem de kartla alışveriş yapan banka müşterilerinin Akbank Taşınabilir uygulaması üzerinden dijital slip seçeneğini tercih etmeleri gerekmektedir. – İSTANBUL

haber-kizilcahamam.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu