Yaşam

Yeşilçam’ın yıldız oyuncusu Sibel Turnagöl, otomotiv sektöründe restoran açtı: Hem aşçı hem de garson olarak çalışıyorum.

Yeşilçam’ın usta oyuncu ve modellerinden Sibel Turnagöl, uzun süredir merceklerden uzak bir hayat yaşıyor. Sektörden ayrılan Turnagöl’ün otomotiv sektöründe restoran açtığı ve hem garson hem de aşçı olarak çalıştığı ortaya çıktı.

“YEMEĞI KENDİM PİŞİRİYORUM, KİMSEYE MÜDAHALE ETMEK İSTEMİYORUM”

Kendi restoranından Demet ve Jess ile Hadi Konuşalım programına bağlanan ünlü isim, şunları söyledi: “Yemek yapmayı seven bir insanım. En büyük isteğim aşevi kurmaktı. Eşimin de böyle bir yeri olduğu için, ‘Siz buradan başlayın, bir adım ileri atalım’ dedi. Buranın otomotiv sektöründe olması çok güzeldi. Burada çok sayıda çalışma arkadaşımız var. Onlarla şansı paylaştık. Yemeği kendim pişiriyorum. ama yardımcılarımız da var. Bu iş çok meşakkatli. Aşçım komiye kızdığı için ikinci gün gelmedi, ben de mutfağa gidip yemek pişirmek zorunda kaldım. Ben de ortada uğrayacağım. ” diye düşündüm ama birden kendimi işin içinde buldum. Kimsenin önünde eğilmek istemiyorum” dedi.

“ORTALAMA PLAKA FİYATIMIZ 200-250 TL”

Restoranında hemcinslerine destek olmak istediğini söyleyerek ev hanımlarına seslenen Turnagöl, “Mutfakta her zaman hanımların olmasını istedim, böylece evde olan ve çalışmayan kadınları da davet edebiliyorum. Kapılarımız ve mutfağımız hanımlara açık.” Bize katkı sağlamak isteyenler. Hızlı bir insan olduğum için her şeyi burada yapıyorum. Burada fiyatlarımız çok yüksek.” “Ucuz değil. Birkaç çeşit yemekten oluşan bir tabak 200-250 lira civarında. Evde nereden alıyorsam buradan alıyorum” dedi.

Sibel Turnagöl ve eşi

Sibel Turnagöl ve oğlu

ciftlik-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu