Haber

Teknik Direktörler, Manisa FK-Erzurumspor FK Maçı Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında oynanan Manisa FK-Erzurumspor FK karşılaşmasının ardından her iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında Manisa FK, Erzurumspor FK’ya 2-0 yenildi. Maçın ardından basın toplantısında her iki takımın antrenörleri konuştu.

Mustafa Dalcı: “Kaybettiğimiz için çok üzgünüz”

Manisa FK Teknik Direktörü Mustafa Kolcu, iç sahalarında Erzurumspor FK’ya 2-0 yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, “Çok üzgünüz. Bu maç öyle bir maç. Bugün sahada her türlü olumsuzlukla karşılaştık, yüzleştik, yüzleştik” dedi. daha doğrusu bizi buldu. Bu bir mazeret değil. Ne olursa olsun sahada çok önemli bir çaba vardı. İlk yarı 1-0 geriye düştük ama en azından 11’e çıkabilseydik. ilk yarıda 11’e karşı ikinci yarıda farklı oyun planımız olurdu. 10 kişi olunca bazı işler zorlaşıyor. İkinci yarıda eksik olsak da yine herşeyi arayan takım olduk. .Açıkçası kendi sahamızda mağlup olduğumuz için çok üzgünüz.Böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk.Bunu unutmamız lazım.Dolayısıyla burada kaybettiğimiz 3 puanı diğer maçlarda telafi etmemiz gerekiyor,farkındayız. Biz de bunun farkındayız. Bu yüzden kaybettik, “Yaşananlardan dolayı gerçekten üzgünüz.” dedi.

Hakan Kutlu: “3 maçı da gol yemeden bitirmek bizim için çok önemli”

Manisa gibi bir deplasman maçından 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Öncelikle bugünkü maç bizim için çok önemliydi. Bugünkü maçtan önce 2. turda çok önemli 3 maç oynadık. Ligin yarısı.Bunlar ligin değerli kadroları.Bandırmaspor deplasmanda, Bodrumspor deplasmanda ve Ligin ilk yarısında ve ortasında çok önemli transferler ve yatırımlar yapan Manisa FK ile oynadık.Çok önemli ve Bu 3 maçı da gol yemeden bitirmemiz bizim için değerli.Çok az gol şansı verdik, bugün de çok az gol şansı verdik.Rakip 10 10 oyuncu kalana kadar oyuna daha çok hakimdik, alabilirdik. birden fazla gol attık, değerlendiremediğimiz durumlar oldu, rakipte 10 oyuncu kaldığında skoru koruyalım diye biraz yumuşadık gibi geldi bana. tekrar vazgeçmeden bir veya iki pozisyon. Elbette bir organizasyonumuz var, tekniğimiz var, taktik anlayışımız var ama bunların ötesinde oyuncu grubunun özverisi var. Bu hem Erzurum’un şehri Erzurum hem de çok karakterli oyuncular olan Erzurumspor için çok pahalı. Gelecekte desteklenmesi ve kulüpte yer alması gereken bir tavırları var. Dediğim gibi bir oyun planımız var ama burada oyuncularımızın özverisi ön plana çıkıyor. Bütün maçlarda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah ligin geri kalanında da bu performansı gösterirsek Erzurumspor bu ligi çok iyi yerde bitirir. Önümüzdeki hafta çok önemli bir maçımız var. “Elbette bugün mutluyuz, yarın boş vaktimiz var ama ertesi gün çok önemli bir maç oynayacağız ve onun hazırlıklarına başlayacağız” dedi. – MANİSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu