Haber

Petrol Ofisi Sosyal Lig ödül töreni yapıldı

Teknoloji ve oyun şirketi Petrolig Games tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk ve en bilinen fantezi futbol ve menajerlik oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig’de 2023-2024 sezonunun ilk yarısı ödül töreniyle sona erdi. 3,5 milyondan fazla oyuncunun katıldığı büyük rekabetin yaşandığı oyunda ilk turu zirvede tamamlayan Mustafa Kaya, İstanbul’da düzenlenen törende Petrolig Games ve Kia Türkiye yetkililerinden büyük ödül Kia Niro Hibrit otomobili alırken, İlk 50’ye giren oyunculara Petrol Ofisi’nden yüzbinlerce TL ödül verildi. yakıt ödülü dağıtıldı.

Teknoloji ve oyun şirketi Petrolig Games tarafından geliştirilen, 3,5 milyondan fazla oyuncusuyla Türkiye Süper Ligi’ne özel ilk ve en bilinen fantezi futbol ve menajerlik oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig’de 2023-2024 sezonunun ilk yarısı eğlence içeriği sunan yayın sona erdi.

Petrol Ofisi Sosyal Lig ödülleri, 23 Ocak’ta Petrolig Games Genel Müdürü Burçin Cafer ve Kia Türkiye Genel Müdürü Can Ağyel’in katılımıyla düzenlenen törenle sahiplerini buldu. İlk turu 2440 puanla şampiyon tamamlayan Mustafa Kaya, Kia Niro Hibrit’in sahibi oldu. Sıralamada ilk 50’de yer alan oyunculara Petrol Ofisi’nden değişen fiyatlarla toplam yüzbinlerce lira değerinde akaryakıt hediye edildi.

Sezon boyunca 2,5 milyon TL değerinde 2 adet Kia Niro Hibrit otomobil ve yakıt

Her sezon mükemmel ödüllerin dağıtıldığı Sosyal Lig’in 2023-2024 sezonunda oyuncular; Birinci ve ikinci turda birer adet olmak üzere 2 adet Kia Niro Hibrit otomobil, Petrol Ofisi’nden toplam 2,5 milyon TL değerinde akaryakıt ve her hafta bir adet PlayStation 5 kazanmak için yarışıyor. Ayrıca sezon boyunca düzenlenen turnuvalarda iPhone 15 ve TOD TV Sezonluk Taraftar Paketi hediye edilmektedir.

Sosyal Lig oyuncularının tercihi Süper Lig’in yıldız futbolcuları oldu

Kıyasıya rekabete sahne olan Petrol Ofisi Sosyal Lig 2023-2024 sezonunun ilk yarısında oyuncuların en çok güvendiği futbolcular ve teknik yöneticiler de belli oldu. İlk yarının en çok tercih edilen futbolcularının oynadığı durumla karşılaştırıldığında; Fernando Muslera, Mauro Icardi, Sebastian Szymanski ve Ferdi Kadıoğlu birinci olurken, en çok tercih edilen teknik direktör İsmail Kartal oldu.

Petrol Ofisi Sosyal Lig, birinci sınıf oyun deneyimi sunuyor

Petrolig Games Genel Müdürü Burçin Cafer, “Petrol Ofisi Sosyal Lig’e yaptığımız yatırımlar ve geliştirmelerle oyun deneyimini dünya standartlarına taşıdık. Oyunumuz fantezi futbolda lider ve futbol oyunları arasında Türkiye’nin en tanınmış markalarından biridir. İlk yarıyı başarıyla tamamlayan kazananımız Mustafa Kaya başta olmak üzere tüm oyuncularımızı tebrik ediyoruz. İkinci yarıda da oyuncularımıza harika ödüller kazandırmaya devam ederken, ödüllü iki turnuvamızla heyecanı en üst seviyeye çıkaracağız. Bugünkü ödül törenimizde Kia ile devam eden işbirliğimizi de kutladık. Desteklerinden dolayı Kia Türkiye ailesine teşekkür ediyorum. Bu başarılı işbirliğinin önümüzdeki dönemde de devam etmesini diliyorum” dedi. söz konusu.

Kia Türkiye Genel Müdürü Can Ağyel, “Kia markası olarak küresel ölçekte spora yatırım yapan bir markayız. Uzun yıllardır devam eden Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nın ve bireysel olarak Rafael Nadal’ın sponsoruyuz. FIFA ile Futbol Dünya Kupası için iş birliğimizi 2030 yılına kadar uzattık. E-Spor alanında, dünya çapında özellikle gençler arasında popüler olan League of Legends oyununa sponsor olmaya devam ediyoruz. Ülkemizde Türk basketbolunun amiral gemisi Anadolu Efes Spor Kulübü’ne desteğimizi 9 yıldır sürdürüyoruz. Türkiye’deki futbolseverlerin yakından takip ettiği bu oyunu uzun yıllar başarıyla sürdüren Petrol Ofisi Sosyal Lig ailesini tebrik ediyor, işbirliğimizin önümüzdeki yıllarda da artarak devam etmesini diliyorum. Bu dönemin birincisi olarak Kia Niro Hibrit otomobili kazanan yarışmacımızı tebrik ediyor, aracını keyifli günlerde kullanmasını diliyorum” dedi. söz konusu.

Petrolig Oyunları Hakkında:

Petrol Ofisi Grubu’nun oyun teknolojileri alanındaki yatırımı Petrolig Games, hayatın eğlencesini ve rekabetini herkesin ayağına getiren, eğlenceli içerikler sunan bir teknoloji ve oyun şirketidir. Türkiye Süper Ligi’nin ilk ve en bilinen fantezi futbol ve menajerlik oyunu Social League ile beyin sarsıntısı farkındalık oyunu Tatbikat’ın yanı sıra The Sandbox metaverse’sinde yer alan Social League Arena’yı geliştiren şirket, yatırımlarına devam ediyor. yeni teknolojiler. 2022 yılında ‘En Yenilikçi 50 Şirket’ arasında ilk oyun şirketi olarak yerini alan Petrolig Games, teknoloji ve dönüşüm odaklı olarak önümüzdeki dönemde taşınabilir eğlence ve teknoloji alanında daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu