Yaşam

Kardeşlerim Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kardeşlerim 86. Bölüm Fragmanı

ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim her hafta ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Başrollerini Coşkun, Ahu Yağtu, Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy ve Yiğit Koçak’ın paylaştığı Kader Kardeşlerim Su Burcu 3. dönemi yakından takip ediliyor. Cumartesi günlerinin sevilen dizisi Kardeşlerim reytinglerinde her hafta atak yapmaya devam ediyor. Kardeşlerim 85. bölümüyle 8 Nisan Cumartesi akşamı ekrana geldi. Kardeşlerim 86. bölümde bakalım neler olacak.

İşte Kardeşlerim 86. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti;

3. döneminde ilgiyle takip edilen kardeşlerim başarılı oyuncu kadrosuyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Genç oyuncuların ön plana çıktığı Kardeşlerim her cumartesi atv ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Başrollerinde Su Burcu Kader Coşkun, Ahu Yağtu, Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy ve Yiğit Koçak’ın yer aldığı Kardeşlerim 85. bölümüyle 8 Nisan Cumartesi akşamı ekrana geldi.

Her hafta ilgiyle takip edilen Kardeşlerim 86. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüme geçmeden önce son bölümde neler yaşandı bir bakalım.

Ayla, Akif’i köşeye sıkıştırır ama Akif, Ayla’yı evinden vurmayı hedefler. Öte yandan Yasmin, dizinin sevilen çifti Asiye ve Doruk’un ilişkisini bitirmek için gizli planlar yapar.

Şengül, farkında olmadan Ayla’ya karşı hamle yapar. Bunun herkes için öngörülemeyen sonuçları vardır.

Sarp ise Ömer ve Süsen’in barıştığını görünce çileden çıkar. Şevval ise Suzan’ı Ahmet’e karşı zor duruma sokmak için planlar yapmaya başlar.

Bakalım Kardeşlerim 86. bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Kardeşlerim 86. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. ??

KARDEŞLERİM 86. BÖLÜM FRAGMANI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu