Ekonomi

Jefferies, güçlü gelir ve FAVÖK büyüme tahmini nedeniyle TKO Holdings’in kapsamını Al tavsiyesiyle başlattı

Jefferies analistleri, TKO Group Holdings (TKO) hakkında araştırma kapsamına girerek bir Satın Alma tavsiyesi yayınladı ve 120 $’lık bir hedef hisse fiyatı belirledi.

Bu hedef hisse fiyatı, TKO’nun Cuma günkü son kapanış fiyatına göre yaklaşık %40’lık potansiyel bir artışa işaret ediyor.

Eylül 2023’te Ultimate Fighting Championship (UFC), World Wrestling Entertainment (WWE) ile 21,4 milyar dolar değerinde bir işlemle birleşerek, dövüş sporları ve eğlence için TKO Holdings adı verilen birleşik bir varlık oluşturdu.

İki şirketin birleşmesinin ardından TKO Holdings, New York Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmeye başladı.

“Her iki kuruluşu birleştirerek, yenilenen medya hakları anlaşmaları ve bilet satışlarının optimize edilmesi, taraftar fanı da dahil olmak üzere birleşik operasyonel verimlilikler yoluyla önemli gelir artışı (yıllık olarak yaklaşık düşük çift haneli yüzde) ve FAVÖK artışı (yıllık yaklaşık olarak yüksek genç yüzde) öngörüyoruz.” toplulukları birleştirmek, sponsorluk anlaşmaları geliştirmek ve maliyet tasarrufu sağlamak (yılda yaklaşık 100 milyon dolar).

UFC’yi önde gelen bir eğlence kuruluşu olarak görüyorlar ve onun güçlü büyüme trendini sürdürmesini ve yüksek kar marjlarını sürdürmesini bekliyorlar.

Bu büyüme potansiyelini medya haklarını genişletme olasılığına, artan sponsorluk anlaşmalarına ve canlı etkinliklerinin popülerliğine bağlıyorlar.

Jefferies analistleri, WWE’nin artık kümenin bir modülü olduğunu, 1,2 milyardan fazla küresel hayran kitlesine sahip olduğunu ve biraz daha düşük kar marjlarıyla da olsa (UFC’nin tahmini %60’ına karşılık yaklaşık %60) ilgi çekici içerik yarattığını söylüyor. 40), deneyimli liderlik ekibinin önümüzdeki birkaç yıl içinde değerli gelir artışları sağlayacağına, kar marjlarını iyileştireceğine ve önemli miktarda serbest nakit akışı (FCF) yaratacağına inanıyor.

TKO’nun hisse fiyatı Pazartesi günü piyasa öncesi işlemlerde %1,25 arttı.

Bu makale yapay zeka teknolojisi yardımıyla üretilmiş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla ayrıntı için lütfen Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu