Haber

Ferdi Kadıoğlu bonservis rekoru kıracak

Fenerbahçe’den Ferdi Kadıoğlu için transfer süreci netleşmeye başladı. İtalya Serie A’nın lideri Napoli, değerli bir yatırım olarak gördüğü Ferdi için önemli bir bonservis tedbirinden vazgeçti.

Daha önce Kanarya’dan Eljif Elmas ve Kim Min-Jae’yi transfer eden Napoli, şu anda bu futbolcularla lig şampiyonluğu için oynuyor ve yaz döneminde yüklü transfer ücretleri kazanmayı umuyor.

Napoli gezgini

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olan Napoli, yatırımlarına devam ederek daha iddialı bir takım olmayı hedefliyor.

Bu plan doğrultusunda Ferdi Kadıoğlu’nu çok doğru bir hamle olarak gören İtalyan lider, önümüzdeki transfer döneminde Süper Lig bonservis rekoru kıracak gibi görünüyor!

23 yaşındaki yıldızın şu anki piyasa değeri 15 milyon euro iken bonservis bedelinin 30 milyon euroya yaklaşacağı konuşuluyor.

yakın takipte

Başarılı oyuncu Ferdi’yi Borussia Dortmund, Sevilla ve Roma’nın da takip ettiği söyleniyor. Özellikle Avrupa arenasındaki maçlarda gözlemlenen oyuncu, futbol adamlarından tam not almış ve yabancı basında sıklıkla yer almıştır.

Çok güçlü oldum

Bir sağ bek ile karşılaştırıldığında teknik kapasitesi oldukça yüksek olan Ferdi, oyun yönlendirmesiyle de bulunduğu pozisyonun en özel isimlerinden biri haline geldi.

Fenerbahçe’ye geldiği ilk döneme göre mükemmel bir fiziki gelişim sergileyen ve sahada olağanüstü bir dinamo haline gelen Ferdi Kadıoğlu, bu dönem 35 maça çıkarak 1 gol 3 asist yaptı.

haberulukisla.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu