Haber

Esenyurt Eğitim Kampüsü Projesi hız kesmeden devam ediyor

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK EĞİTİM KAMPÜSLERİNDEN BİRİ

Türkiye’nin en büyük eğitim kampüslerinden biri olan Esenyurt Eğitim Kampüsü Projesi’nin hız kesmeden devam ettiğini belirten Prof. Dr. Yüksel, bu güzel eserin ülkemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

“EĞİTİMİ ÜLKEMİZİN HER ALANINA YAYMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

prof. Dr. 20 Ocak’ta Cumhurbaşkanımızın onuruyla Esenyurt ve İstanbul’dan 10 bin 400 öğrencinin yararlanacağını belirterek, “Öğrencilerin kendilerini akademik, sosyal ve kültürel yönden geliştirebilecekleri bir eğitim kampüsü oluşturuyoruz. İstanbul’u eğitimdeki başarısı, gelişimi ve performansıyla ülkemizde lider bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz.” dedi.

EĞİTİMDE TÜRK ASIR

Esenyurt Eğitim Kampüsü Projesi’nin her yönüyle detaylı bir şekilde ilgilenen AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Cüneyt Yüksel, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın projeyi bizzat takip ettiğini, projenin eksiksiz ve kusursuz tamamlanması için çalışmaların takibi konusunda talimat verdiğini ve bu projeye büyük önem verdiğini belirtti.

“ESENYURT’UN EĞİTİM SORUNUNU ÇÖZMEYİ HEDEFLİYORUZ”

prof. Dr. Eğitimde Türk Yüzyılı diyerek milletimize anlattığımız nitelikli eğitimin bir parçası olarak kabul ettiğimiz kampüs ve Esenyurt’un eğitim kampüsü ile sorunu çözmeyi amaçlıyoruz.Çerçevesi Türkiye Yüzyılının eğitim ayağını güçlendireceğiz. Cumhurbaşkanımızın çizdiği bu proje ile İstanbul’da yapılması planlanan okul yatırımlarını 20 Milyar Lira seviyesine çıkarmayı hedefliyoruz. ülkemiz gençlerinin eğitime erişimini kolaylaştırmak ve gençlerin geleceğini korumak amacıyla eğitim alanında daha birçok proje geliştirmekte ve yürütmektedir. Türkiye’nin en büyük eğitim kampüslerinden biri olan Esenyurt Eğitim Kampüsü’nün ülkenize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” Formda yaptığı açıklamayla projenin değerinden bahsetti.

cinehaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu