Haber

Elmalı Bayralar Mahallesi’nde Köprü İnşaatı Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesine bağlı Bayralar Mahallesi’ni Tekke ve Karamık ilçelerine bağlayan eski köprüyü yıkarak yeni köprü yapılması için çalışma başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Köy Hizmetleri Müdürlüğü, Elmalı ilçesi Bayralar Mahallesi’nde zamanla yıkılan ve kullanım süresi dolan köprünün yenisini yapıyor. Bayralar’ı Tekke ve Karamık mahallelerine bağlayan köprü, vatandaşların can güvenliğini sağlayacak şekilde yeniden yapılacak. Büyükşehir grupları, köprünün yapımı sırasında trafiğin aksamaması için eski köprünün yan tarafına tali yol oluşturuluyor.

Elmalı Bayralar Mahalle Muhtarı İsmail Sarı, “Bayralar, Karamık, Tekke ve Akçaeniş mahallelerini birbirine bağlayan ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı köprü, artık doğal şartlarda ve zamanda ihtiyaca cevap veremez hale geldi.

Trafik ve yaya güvenliğini tehlikeye atan bu köprünün yenilenmesi için gerekli girişimleri yaptık. Talebimize kayıtsız kalmayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek gerekli talimatları verdi. Çalışmalar başladı.

Muhittin Böcek Liderimize desteklerinden dolayı mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

goleajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu