Yaşam

Büyükşehir’in ücretsiz spor eğitim kursu başvuruları başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özel yetenek sınavlarına başvuran gençler için ücretsiz kurslar düzenliyor. Bu kapsamda 30. Döngü POMEM ders kayıtları başlamıştır.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, özel yetenek sınavlarına başvuran gençler için ücretsiz kurslar düzenliyor. PAEM, Spor Liseleri, MSU, POMEM, PMYO, BESYO, Askeri Okullar ve Göreve Yükselme gibi hazırlık kursları sınav dönemine uygun zamanlarda uzman eğitmenler tarafından verilmektedir.

 

30. DÖNEM POMEM KURS KAYITLARI BAŞLADI

Özel Yetenek Sınavına Hazırlık Kursları kapsamında 30. Dönem Polis Mesleki Eğitim Merkezi (POMEM) sınavlarına hazırlanan öğrenciler için kurs başvuruları başlamıştır. Geçtiğimiz dönemde Büyükşehir’in kurslarında ücretsiz olarak sınavlara hazırlanan birçok genç polislik mesleğine adım atmayı başardı. 29. Dönem POMEM hazırlık kursları aynen tamamlandı ve Büyükşehir’in kurslarına katılan 20 kursiyer polis olmaya hak kazandı.

 

ÜCRETSİZ HAZIRLIK

Polis olmak isteyen gençler Büyükşehir’in kurslarıyla hayallerine kavuşuyor. İzmit Atletizm Pisti’nde kondisyon antrenmanı ile başlayacak olan çalışmalar daha sonra Vezirçiftliği Spor Salonu’nda uzman antrenörler eşliğinde birebir ölçülere göre gerçekleştirilecek. Kurs kayıt sürecinde kursiyerler başvurularını yaparlar. Kılavuzgenclik.kocaeli.bel.trWeb sitesine vesikalık fotoğraf ve KPSS sonuç belgelerini yükleyerek başvurunuzu yapabileceksiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu