Haber

Beşiktaş, Sivasspor’u ağırladı

Beşiktaş, Muhteşem Lig’in 4. haftasında Sivasspor’u konuk etti. Beşiktaş Stadı’nda saat 19.15’te başlayan maçta Zorbay Küçük düdük çaldı. Küçük’ün yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Mustafa Savranlar yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Konferans Ligi rövanş maçında Dinamo Kiev’i 1-0 yendikleri mücadelenin 11’inde sadece bir değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam, Salih Uçan’ın yerine ilk 11’de Chamberlain’i görevlendirdi.

Kaleyi Mert Günok’a emanet eden Güneş, savunma dörtlüsünü alır; Rosier, Necip Uysal, Colley ve Onur Bulut’tan oluşuyordu. Orta sahada Hadziahmetovic, Gedson ve Chamberlain’i alan tecrübeli teknik adam, sağ kanatta Rashica’yı, sol kanatta ise Muleka’yı görevlendirdi. Şenol Güneş’in gol yollarında tercihi Aboubakar oldu.

GHEZZAL 4,5 AY SONRA KAYIT OLDU

Beşiktaş’ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, 4,5 ay sonra maç kadrosunda yer aldı.

Beşiktaş’ta oynanan Sivasspor maçı öncesinde Ghezzal’den müjdeli haber geldi. Geçtiğimiz sezon 30. haftada oynanan Ümraniyespor’un gayretiyle daha sonra oyuna dahil edilen yıldız futbolcu, Sivasspor karşılaşmasının kadrosuna dahil edildi. Yeni dönem öncesinde kampta takımla çalışan ancak daha sonra yaşadığı sakatlık nedeniyle kadrodan ayrılan Ghezzal, geçtiğimiz günlerde oğlu ve kayınvalidesinin geçirdiği kaza sonrası Fransa’ya gitmişti. Hafta içerisinde yeniden takımla çalışmaya başlayan Cezayirli kanat oyuncusu, 132’den sonra kendisini maç kadrosunda buldu.

SALİH UÇAN, SAKATLIĞI NEDENİYLE TAKIMDA YOK

Siyah-beyazlılarda Salih Uçan, sakatlığı nedeniyle Sivasspor maçında kadroda yer almadı. Darbe nedeniyle sakatlanan Salih Uçan’ın değerli bir sakatlığının bulunmadığı ve istirahat için takıma dahil edilmediği öğrenildi.

İLK KEZ 11’DE CHAMBERLAIN

Siyah beyazlıların yeni transferlerinden Oxlade-Chamberlain, bir mücadelede ilk kez ilk 11’de görev aldı. Yeni dönem öncesinde takıma dahil olan İngiliz orta saha oyuncusu, daha sonra Avrupa’da oynanan Dinamo Kiev ve Süper Lig’de Pendikspor maçlarında da oyuna dahil oldu. Tecrübeli orta saha oyuncusu, Sivasspor’un çabasıyla ilk kez 11’de siyah-beyazlı formayı terletti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu