İş

Aybek Uluslararası Taşımacılık Avrupa ve Asya’daki taşımacılık ağını yeni MAN çekicilerle güçlendirdi

Ağır ticari araç sektörünün gözdesi, 2024 yılında da lider firmaların tercihi olmaya devam ediyor. Yeni yıla ardı ardına teslimatlarla başlayan MAN, bu kez 4 adet TGX 26.520 6×2/4 BL SA pikapını, tedarikçisi Aybek Uluslararası Taşımacılık firmasına teslim etti. Avrupa ve Orta Asya genelinde taşımacılık hizmetleri. 2000’li yılların başında tanıştığı MAN markası ile işbirliğini yeni yılda da sürdüren Aybek Uluslararası Nakliyat, satın aldığı yeni araçları Avrupa ve Orta Asya genelinde uluslararası ağır taşımacılıkta kullanacak.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. yeni yıla hızlı başladı. 2024 yılında da güçlü ve lider firmaların gözdesi olmaya devam eden MAN, bu kez ulusal ve uluslararası taşımacılık pazarının değerli firmalarından Aybek Memleketler Internakliyat’ın tercihi oldu. Firma, Kayseri Metinler MAN Yetkili Satıcısı aracılığıyla satın aldığı 4 adet TGX 26.520 6×2/4 BL SA traktörünü düzenlenen törenle teslim aldı. Kayseri Metinler MAN Yetkili Satıcısı’nda gerçekleştirilen teslimat törenine, Aybek Uluslararası Taşımacılık Şirketi Yönetim Kurulu Lideri Bülent Eker, Yönetim Konseyi Üyesi Batuhan Eker, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Müdürü Nurettin Aktemur ve MAN Metinler Bayi Satış Müdürü Erdal Altunbaşak katıldı. katıldı.

 

“MAN araçları bize aradığımız tüm kriterleri sağlıyor.”

Törende konuşan Aybek Uluslararası Taşımacılık Şirketi Yönetim Konseyi Lideri Bülent Eker, MAN ile 2000’li yılların başında tanıştıklarını hatırlatarak şunları söyledi:

“MAN ile işbirliğimiz ve yol arkadaşlığımız o günden bu yana devam ediyor. O yıllarda MAN araçları teknolojik özellikleri ve yakıt ekonomisiyle rakiplerinden ayrışıyordu. Bu kalite günümüzde de devam etmektedir. Ayrıca sundukları satış sonrası hizmetler de işimize büyük kolaylık sağlıyor. Uluslararası taşımacılık çok zor bir kısımdır. Bu yüzden işimizi büyük bir özveri ve titizlikle yapıyor, en iyi seçenekleri seçiyoruz. Özellikle araçların teknolojik donanımlarının işlevselliği, uzun yol sürücülerimizin konforu ve yakıt ekonomisi yaptığımız seçimlerde ön plana çıkıyor. MAN TGX traktörleri aradığımız tüm bu özellikleri bize sağlıyor. Ayrıca MAN araçları şasi olarak hizmet verdiğimiz ağır ve özel taşıma koşullarına oldukça uygundur. Bu nedenle yatırımlarımızda MAN araçlarını tercih ediyoruz. Şu anda filomuzda toplam 25 araç bulunmaktadır. “Önümüzdeki yıllarda ağır vasıta yatırımlarımızda tekrar MAN’ı tercih ederek filomuzu daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz.”

 

“MAN, geniş model yelpazesiyle tüm işletmelere en ideal çözümleri sunuyor”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticareti A.Ş. Bölge Satış Müdürü Nurettin Aktemur, MAN olarak yeni yıla hızlı başladıklarını ve teslimatlarının kesintisiz devam ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

“MAN, geniş model yelpazesiyle farklı departmanlarda faaliyet gösteren tüm işletmelere en ideal çözümleri sunuyor. Şirketin teknoloji, performans, dayanıklılık ve yüksek tasarruf konularında sunduğu ayrıcalıklarda 250 yılı aşkın mühendislik deneyiminin etkisi bulunmaktadır. Dolayısıyla bugün piyasaya sürülen araçların tüm bu bilginin çıktısı olarak görülmesi gerekiyor. Müşterilerimiz her ne kadar farklı branşlarda hizmet verseler de MAN araçlarında aradıkları tüm özellikleri bulabilmektedirler. Bu da bizi onlar için bir tercih sebebi haline getiriyor. Ayrıca MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. olarak müşterilerimize sunduğumuz 7/24 kesintisiz satış sonrası hizmetler bizi rakiplerimizden farklı kılmaktadır. Onları araç sattığımız müşterilerimiz olarak değil, ömür boyu iş ortağımız olarak görüyor, ihtiyaç duydukları her an yanlarında olmaya çalışıyoruz.”

 

“MAN araçları üstün nitelikleriyle müşterilerimizden tam not alıyor”

MAN Metinler Bayi Satış Müdürü Erdal Altunbaşak, MAN araçlarının üstün nitelikleriyle müşterilerinden tam not aldığını belirterek, şunları vurguladı:

“MAN müşterileri ne tür bir araç aradıklarını bilerek bize geliyorlar. Satın aldıkları markanın gücünü ve güvenilirliğini çok iyi biliyorlar. Çünkü MAN araçları üstün nitelikleriyle müşterilerimizin tüm beklentilerini aşıyor. Ayrıca satış sonrası hizmetlerimizle de işlerinin sorunsuz yürümesine destek oluyoruz. Müşterilerimiz MAN’dan ve sunduğumuz hizmetlerden memnun, biz de işimizi en keyifli şekilde yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aybek Uluslararası Nakliyat Firması, MAN markasıyla yıllar önce tanışmış ve onunla bağlarını hiçbir zaman koparmamış, ülkemizin değerli firmalarından biridir. Yeni araçlarımızın onlara hayırlı olmasını diliyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-agacoren.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu