Haber

Alanya 2024 Akdeniz Spor Başkenti seçildi

Avrupa SporAlanya’nın Başkentler ve Şehirler Federasyonu (ACES Europe) tarafından gelecek yıl ‘2024 Akdeniz Spor Başkenti’ seçilmesinin ardından ACES Europe temsilcileri kentteydi. sporTesisleri ve spor faaliyetlerini yerinde inceledi.

Alanya Belediyesi’nin girişim ve çalışmalarıyla Alanya, Türkiye’de ‘2024 Akdeniz Spor Başkenti’ ödülüne layık görüldü. ACES Europe tarafından Alanya’ya gelen 3 kişilik heyet, şehrin her yerinde incelemelerde bulundu. ACES AVRUPA Lideri Gian Francesco Lupattelli, Heyet Üyesi Fabrizio Santangelo, ACES Türkiye Delegesi Doç. Prof. Alanya’ya geldi. Dr. Veli Ozan Çakır; Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Gençlik ve Spor Bölge Müdürü Emre Kıldırgıcı ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ile birlikte spor tesislerini ziyaret etti.

Aslar Avrupa Lideri Gian Francesco 700 metre yükseğe uçtu

ACES EUROPE Lideri Gian Francesco, ulusal ve uluslararası yarışmaların yapıldığı Yamaç Paraşütü kurslarını incelemek için gitti; Parçayı çok beğendi. 700 metre yüksekliğindeki pistte uçtu. 2024 Akdeniz Spor Başkenti ödülü, 7 Aralık’ta Brüksel’de Avrupa Parlamentosu’nda düzenlenecek törenle alınacak. – ANTALYA

zara-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu