Haber

AK Parti Manisa’da 11 ilçenin belediye başkan adaylarını açıkladı

AK Parti’nin 31 Mart’ta yapılacak Yerel Yönetimler Genel Seçimi için Manisa’nın 11 ilçesindeki belediye başkan adayları belli oldu.

AK Parti Manisa Aday Tanıtım Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in katılımıyla Millet Çarşısı’nda gerçekleştirildi.

Erkan Kandemir, konuşmasında, Cumhur İttifakı ruhunun Manisa’nın dokusunda olduğunu ve “şehzadeler diyarı” olarak bilinen şehirde siyaset yapmanın ağır bir sorumluluk taşıdığını belirtti.

Manisa’nın 31 Mart’ta gereğini yapacağına inandığını ifade eden Kandemir, “31 Mart’ta Manisa’dan çok farklı bir ses çıkacak. Cumhur İttifakı’nın sandıkta zafere ulaşacağına hep birlikte şahit olacağız.” söz konusu.

AK Parti Küme Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da adaylığın bayrak yarışı olduğunu, yeni isimlerin var gücüyle yarışı sürdüreceğini belirtti.

MHP Kümelenme Başkanvekili Erkan Akçay da Cumhur İttifakı belediyelerinin hizmetleriyle göz doldurduğunu belirterek, Cumhur İttifakının Türkiye’nin inanç, saygı ve sevgi temelleri üzerine kurulmuş bir ittifakı olduğunu kaydetti.

Erkan Kandemir’in açıkladığı ilçe belediye başkan adayları şöyle:

Yunusemre: Mehmet Çerçi

Prensler: Yavuz Kurt

Akhisar: Ömer Emek

Demirci: Erkan Kara

Soma: Hakim Bülent Türkmen

Kırkağaç: Fevzi Tamam

Köprübaşı: Regaip Topuz

Gördes: Muhammet Akyol

Ahmetli: Ahmet Alhan

Gölmarmara: Kamil Öz

Saruhanlı: Ekrem Cıllı.

AK Parti, Manisa metropol bölgesi ile Turgutlu, Salihli, Kula, Sarıgöl, Selendi ve Alaşehir’de MHP adaylarına destek verecek.

Aday tanıtım toplantısına AK Parti Manisa milletvekilleri Ahmet Mücahit Arınç, Murat Baybatur, Tamer Akkal, İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu