Haber

Ahmet Davutoğlu’ndan Başkan Böcek’e ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Böyle bir şehrin Belediye Başkanı olmak büyük bir onur ve sorumluluktur. “Bu görevi hakkıyla yaptığınıza bizzat şahit oldum” diyen Ahmet Davutoğlu, Başkan Muhittin Böcek’in Gaziantep ve Nurdağı deprem bölgesinde yaptığı çalışmaları bizzat gördüğünü belirterek, hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde resmi törenle karşıladı. Ahmet Davutoğlu, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla tek tek el sıkıştı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinde Belediye erdem defterini imzaladı. Ahmet Davutoğlu daha sonra Cumhurbaşkanlığına geçerek Önder Böcek ile bir süre sohbet etti. Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili adayı Serap Yazıcı Özbudun da yer aldı.

25 MİLYONA HİZMET VERİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Bu zorlu süreci hep birlikte tamamlayarak baharı getireceğiz.” Önder Muhittin Böcek, Antalya’nın Türkiye’nin turizm ve tarım başkenti olduğuna dikkati çekerek, “Özellikle turizm alanında yapılması gereken çok değerli çalışmalar var. Geçen yıl Antalya’yı yaklaşık 13 milyon turist ziyaret etti. 10 milyona yakın yerli ziyaretçi geliyor. Yıl boyunca yaklaşık 25 milyon vatandaşa hizmet veriyoruz. Ama Antalya’nın resmi nüfusu 2 milyon 688 bin. Biz bu nüfusa orantılı olarak devletten takviye alıyoruz. Altyapıdan ulaşıma, kültür sanat faaliyetlerine kadar 25 milyon kişiye hizmet veriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak tarıma çok değerli yatırımlar yapıyoruz. Güneş enerjisi santrallerimizle elektriğin yüzde 80’ini çiftçimize bedava veriyoruz.”

DÜNYAYA ANTALYA PENCERESİ
Antalya’ya geldiğinde kendimi ev sahibi gibi hissettiğimi söyleyerek sözlerine başlayan Ahmet Davutoğlu, “Toros dağlarının çocuğu olarak Antalya’ya her geldiğimde kendimi evime gelmiş gibi hissediyorum. Misafiriniz olmak, evsiz kalma hissi yaratır. Antalya ülkemiz için çok değerli bir yere sahiptir. Dışişleri Bakanlığım döneminde Antalya’da Dışişleri Temsilciliği açtık. Çünkü Antalya, Türkiye’nin dünyaya açılan penceresidir. Antalya turizm ve tarımın merkezidir. Böyle bir şehrin Belediye Başkanı olmak hem büyük bir onur hem de büyük bir sorumluluk. Bu görevi layıkıyla yaptığınıza bizzat şahidim. Ramazan Bayramı’nda Gaziantep’te beraberdik. Başta Nurdağı olmak üzere sallantılı bölgede yaptığınız hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Muhittin Böcek, Gelecek Partisi Genel Lideri Ahmet Davutoğlu’na ziyareti anısına plaket ve Döşemealtı halısı takdim etti.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

bucakajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu