Haber

4 yaşındaki çocuk, kendisine şiddet uygulayan amcasıyla aynı evde yaşıyor

Anne ve babası boşanan ve velayeti annede olan 4 yaşındaki çocuğun, 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı amcası ile bire bir konutta yaşadığı öğrenildi. çocuk istismarı. Olay, babanın çocuğunun bacağındaki morlukları fark etmesiyle ortaya çıktı.

Cumhuriyet’in yazarı Barış Pehlivan, babanın şikayeti üzerine soruşturma başlatıldığını ancak amcanın ifadesi bile alınmadan dosyanın kapatıldığını belirtti. Çocuğunu o konutta bırakmak istemeyen baba gözaltına alındı.

Barış Pehlivan’ın yazısının bir bölümü şöyle:

“MO Amca çok ciddi bir belgede sanıktı. İki çocuğu daha cebir ve şiddet kullanarak cinsel istismar suçundan 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Peki MO amca şimdi nerede?

Dosyası Yargıtay’daydı ve altı aydır tutuklu ve serbest bırakılmıştı. Daha da kötüsü, bacaklarında morluklar görülen küçük kızla aynı evde yaşıyordu.

Baba sonradan öğrendiği bu gerçeği düşününce çılgına döndü. Küçük kızının morluklarına yapılan saldırının raporunu çabucak aldı.

Ve daha sonra…

Amca MO’dan şikayetçi oldu.

Soruşturma başlatan savcı, müşteki babanın ifadesini aldı, ardından küçük kızın annesinin sözünü aldı. Bir önceki cümleye nokta koyduğumun farkında mısınız? devam edemedim Çünkü Denizli’deki savcı, zanlı MO amcanın ifadesini almadan dosyayı kapattı.

Yanlış okumadınız. Annenin konutta birlikte yaşadığı ağabeyi MO’dan şikayetçi olmaması nedeniyle babanın kabahat beyanı “varsayımsal” olarak değerlendirildi. Gerçekten, 4 yaşındaki kızın bacaklarını kim yaraladı? Savcı bu sorunun peşine bile düşmedi, dava açmadı.”

TAM MAKALE

urlahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu