Haber

Yasemin Şefkatli ikiz hamileliği hakkında ilk kez konuştu

Ünlü Türk şarkıcı İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, sevgilisi Yasemin Şefkatli ile iki yıl önce görkemli bir düğünle hayatını birleştirmişti.

Mutlu birliktelikleri ile dikkatleri üzerine çeken çiftten geçtiğimiz günlerde güzel bir haber geldi.

Tatlıses, oğlu İdo ile evli olan Yasemin Tatlıses’in hamile olduğunu ve ikiz bebek sahibi olacağını açıkladı. Sosyal medya fenomeni gelin Tatlıses, hamileliğiyle ilgili ilk kez konuştu.

Henüz 3,5 aylık hamile olan ve ikiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli, Şamdan Plus dergisine verdiği röportajda şunları söyledi:

“İkincisi hepimiz için sürpriz oldu”

“Çünkü ikinci bebek kendini sonradan gösterdi, hepimize sürpriz oldu, saklandığı ortaya çıktı. İnsanlık bambaşka bir evreye geçiyor. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. Çok ama çok heyecanlıyım.” .

“Biri kız olacakmış gibi hissediyorum”

Bazen inanamıyorum. Nasıl bir hayatımız olacak, merakla bekliyorum. Bazen ikizlerden biri kız olacakmış gibi hissediyorum. Önemli olan sağlıkları tabii ki.

“Hamilelik zor geçiyor”

Hamilelik şu sıralar biraz zor. Mide bulantım ve halsizliğim var. Bu dönemi daha sakin, doğal olarak, akışta geçirmek istiyorum. Fazla abartmadan en normal şekilde yaşamayı planlıyorum.

“Ido ve ben çok yakın arkadaş gibiyiz”

İdo ve ben çok yakın arkadaş gibiyiz, her şeyimizi paylaşıyoruz, birbirimize çok destek oluyoruz. İdo mutfakta inanılmaz yetenekli, çok güzel yemekler yapıyor. Bu günlerde ekstra düşünceli. Geriye bu güzel aşkı yaşamak kalıyor.”

haber-pehlivankoy.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu