Teknoloji

Palword’ün şu ana kadar kaç adet sattığı ortaya çıktı: Çılgınlık bambaşka bir noktaya evriliyor!

Video oyun dünyasının son dönemdeki tek gündemi ” palworldGeçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen oyun, Pokemon’un silahlandırılmış versiyonu olarak nitelendirilebilir. Oyuncular arasında büyük ilgi gören yapım, Pokemon Cosmos’un yasal sahibi olan The Pokemon Company tarafından üretildi. HedeflenenOyuncular zaten Palworld oynamaya başlamış olsa da senin deliliğineYakalandılar.

Şimdi ise Palworld ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Oyunun geliştirici ekibi güncel satış rakamları açıkladı. Yapılan açıklamaya baktığımızda oyunun benzeri görülmemiş bir popülerliğe ulaştığını görüyoruz.

Palworld yaklaşık 20 milyon oyuncuya ulaştı

Pocketpair’den yapılan açıklamaya göre İlk gününde 2 milyon satış rakamına ulaştıPalworld Steam’de 12 milyondan fazla satış yapmayı başardı. Oyunun Xbox ekosistemindeki oyuncu sayısı 7 milyonu aştı. Yani Palworld, yakl. 20 milyon oyuncuya ulaştı. Microsoft tarafından sağlanan veriler, Palworld’ün Game Pass tarihindeki en büyük üçüncü taraf oyunu haline geldiğini gösterdi. Bu apaçık; 7 milyon oyuncudan kaçının Xbox kopyası satın aldığı ve kaçının bunlara Game Pass aracılığıyla eriştiği belli değil.

Video oyunu dünyasını kasıp kavuran oyun anlık oyuncu sayısı Aynı zamanda en üstte yer almaktadır. SteamDB verilerine göre PUBG’nin 3 milyon 257 bin 248 oyuncusu bulunuyor. ilk yer Bulunduğu. PUBG’yi 2 milyon 101 bin 867 eş zamanlı oyuncuyla Palworld takip ediyor. Pocketpair’in Palworld üzerindeki çalışmaları devam ederken, oyunun çok daha iyi bir yere gelecekdüşünülmektedir.

Palworld’e gelen yenilikleri öğrenmek isterseniz:

Palworld’ün nasıl oynanacağını tam olarak öğrenmek istiyorsanız:

haberyenifakili.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu