Haber

Mercedes-Benz Filistin’e 1 Milyon Euro Yardım Yapacak

Ortadoğu’da yaşanan üzücü gelişmeler dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Bu bağlamda hem İsrail’e hem de Gazze’ye dünyanın dört bir yanından yardımlar devam ederken, son dönemde Mercedes tarafından konuyla ilgili bir hamle daha yapıldı. Şirket, Filistin’e mali yardım sağlama kararı aldığını duyurdu.

Mercedes-Benz Filistin’e mali yardım sağlama kararı aldı

Mercedes-Benz’den yapılan açıklamada Filistin’e 1 milyon euro tutarında mali yardım yapılmasına karar verdikleri açıklandı. Şirket, yardımların bölgeye, halen bölgede bulunan Filistinli sivillere yönelik insani yardım faaliyetleri düzenleyen Alman Kızılhaçı’nın kardeş kuruluşları olan Filistin Kızılayı (PRCS) ve Mısır Kızılayı (ERCS) ile birlikte ulaştırılacağını söyledi.

Mercedes-Benz’in konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

“Orta Doğu’daki sivillerin kaderinden endişe duyan Mercedes-Benz, bölgeye yaptığı insani yardımı artırıyor. Ekim ayında Mercedes-Benz, bölgedeki sivilleri desteklemek için Alman Kızılhaç’ına ve İsrail yardım grubu United Hatzalah’a 1 milyon euro bağışta bulundu. hem Gazze hem de İsrail Mercedes-Benz Yönetim Kurulu geçtiğimiz hafta, ilk destek paketine ek olarak Gazze’ye 1 milyon avroluk insani yardım daha sağlanmasına karar vermişti.

“Şu anda Filistinli sivillere yönelik insani yardım faaliyetleri düzenleyen Alman Kızılhaçı’nın kardeş kuruluşları Filistin Kızılayı (PRCS) ve Mısır Kızılayı (ERCS) ile birlikte bölgeye 1 milyon avroluk ek yardım ulaştırılacak. bölgede.”

Mercedes’ten İsrail’e milyon euroluk yardım

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorum kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın!

haberkuyucak.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu