Haber

Kayseri protokolüne aşk seli

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile ilçe ziyaretleri tüm hızıyla devam ederken, bu kapsamda Pınarbaşı ve Sarız ilçelerine ziyaretlerde bulunuldu.

Bakan Akar, Önder Büyükkılıç’a AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve milletvekili adayları Ayşe Böhürler ve Deniz Çağan eşlik etti.

Kendilerini büyük bir coşku ve sevgiyle karşılayan mahalle sakinlerine teşekkür eden Büyükkılıç, “Sizi seviyoruz. Farklı zamanlarda birlikteyiz. Seni seviyoruz. Sağduyunun galip geleceğine inanıyoruz. Siz anlayışlı insanlarsınız. Bu ülkeyi parçalamak isteyenlerle, ona oyun oynamak isteyenlerle, bu ülkenin birlik ve beraberliği, güçlü Türkiye için çabalayanları birbirinden ayıracak akıl sizde. Rabbim birliğimizden doğan gücümüzü ve güzelliğimizi daim eylesin.

Başkan Büyükkılıç, konutun sahibi olduğu Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’na teşekkür etti. İlçe sakinlerine seslenen ve Pınarbaşı ilçesinin değerinden bahseden Bakan Hulusi Akar, “Pınarbaşı bizim için değerlidir, bizim için değerlidir, Kayseri için değerlidir, Türkiye için değerlidir. Burada yetiştirdiğiniz evlatlarınız, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde şerefiyle, gururuyla, alın teriyle, güç ve kuvvetiyle milletini ve ülkesini büyük bir başarıyla temsil etmektedir. Bununla gurur duyamazsınız, onları tebrik ediyoruz. Türkiye olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yürüyüşümüze devam ediyoruz. Bir yandan ülkemizin güvenliği ve bekası için, diğer yandan da ülkemizin refahı için çalışıyoruz.”

SARİZ’DE SEVGİ SEVGİSİ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ziyaretinin ardından burada Sarız ilçesinin sıcak ve samimi halkıyla bir araya geldi. Önder Büyükkılıç, Sarız halkına ve Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak’a teşekkürlerini ileterek, “Bizi her zaman olduğu gibi ağırladılar, sevgiyle ağırladılar. Cumhur İttifakı olarak verimli ve uyumlu bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.

“TEK EĞLENCE, TEK YÜREK OLACAĞIZ”

Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi’nde ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Bakan Akar, halka seslenerek, “Arkadaşlarımız vatanı, milleti, Sarız ve Kayseri için tek yumruk, tek yürek olarak gece gündüz çalışıyor. Onlarla elimizden geldiğince elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah hem Kayseri’mizde hem de Sarız’da herkesin daha inançlı, daha keyifli, daha rahat yaşaması için yapılması gereken her şey düşünülüyor, inceleniyor, tasarlanıyor ve yapılıyor. 20 yılı aşkın süredir gerçekleştirilen bu yürüyüş, emin adımlarla devam edecektir. Sarız olsun, Kayseri olsun, Türkiye olsun büyük adımlar atılmış görelim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu