Ekonomi

Jones Trading, Rallybio hisse hedefini 20 dolara düşürdü, Satın Al notunu korudu

Çarşamba günü Jones Trading, Rallybio Corp. (NASDAQ:RLYB) için finansal görünümünü değiştirdi ve hisse senedi fiyat hedefini bir önceki 30 dolardan 20 dolara düşürürken, hisse senedini Satın Al notuyla desteklemeye devam etti.

Revizyon, Rallybio’nun son dördüncü çeyrek 2023 kazanç açıklamasını ve şirketin bu yılın başlarında portföyüne öncelik vermek için aldığı stratejik kararı takip ediyor. Bu hamle, özellikle Fetal ve Neonatal Alloimmün Trombositopeni (FNAIT) için bir tedavi olan RLYB212’yi ilerletmeye odaklanarak finansal koşu yolunu 2026 ortalarına kadar uzatmayı amaçlıyor.

Rallybio, 2024 yılının ikinci yarısında RLYB212 için bir Faz 2 çalışması başlatmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki çalışma, FNAIT riski taşıyan yaklaşık üç hamile kadın kohortunda çoklu doz farmakokinetik (PK) değerlendirmelerini içerecektir. Bu çalışmanın tamamen Rallybio’nun 110 milyon dolar olan mevcut nakit rezervleri tarafından finanse edilmesi beklenmektedir.

Şirketin hisselerindeki olumlu görünüme rağmen, Jones Trading önümüzdeki 12 ila 18 ay içinde bir “katalizör gölgesi” olduğunu ve Faz 2 verilerinin 2025 yılına kadar beklenmediğini belirtiyor. RLYB212 için uzatılmış geliştirme zaman çizelgesi ve yakın vadeli büyümeye katkıda bulunacak ek portföy varlıklarının yokluğu, fiyat hedefinin revize edilmesine neden oldu.

Jones Trading, Rallybio’nun potansiyeli konusunda iyimserliğini koruyor ve doğal tarih verilerinden veya Faz 2 çalışmasına ilişkin düzenleyici geri bildirimlerden elde edilebilecek olası olumlu gelişmeleri, şirketin hisseleri için gelecekteki ivmeyi artırabilecek faktörler olarak gösteriyor. Yine de, firma Rallybio için finansal modelini güncellenmiş beklentileri yansıtacak şekilde ayarladı ve bu da fiyat hedefinin düşürülmesine neden oldu.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu