Haber

İzmit’in minik yüzücüleri sertifika aldı

KOCAELİ (İGFA) –İzmit Belediyesi’nin 2019 yılında başlayan projesi kapsamında bu yaz eğitim alan 1050 öğrenci eğitimlerini tamamladı.

Tepeköy Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı üzerinde bulunan İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda yaz tatilinde uzman eğitmenler eşliğinde ücretsiz gerçekleştirilen 7-14 yaş arası çocuklara sertifika töreni düzenlendi.

100 minik sporcunun lisans aldığı eğitim kapsamında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet çocuklara sertifikalarını takdim etti.

Programda konuşan Önder Hürriyet, “Yüzme üzerinde çalıştığımız bir spor dalı. İzmit Belediyesi’nin gururla yürüttüğü “Yüzemeyenler Olsun Projesi” sertifika programı için geldik. Yüzme hayatımızın en temel becerilerinden biridir ve bu projedeki amacımız tüm çocuklarımıza bu değerli beceriyi öğretmekti. Fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak istiyoruz. Müdürlüğümüze, maaşlı öğretmenlerimize, emek veren çocuklarımıza ve onlara destek olan ailelerine teşekkür ediyorum. Onların özverili çalışmaları ve emekleri sayesinde bu yaz toplam 1050 çocuğa yüzme eğitimi verdik ve suyun büyülü dünyasına gerçek bir adım atmalarını sağladık. “Yüzme becerilerini öğretmekle kalmıyor, aynı zamanda çocuklarımıza disiplin, dayanıklılık ve başarıya ulaşma kararlılığı gibi pahalı hayat dersleri veriyor. Haftada iki gün, ayda sekiz ders için özveriniz ve çabanız gerçekten takdire şayan.”

Başkan Hürriyet, İzmit Belediyespor Yüzme Takımına seçilen ve lisanslı sporcu olarak müsabakalara katılmaya hak kazanan çocuklarımızı da tebrik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu