Haber

İmam Şafii’nin sözlerini hatırlatarak bir davette bulundu: Okların hedefi Erdoğan!

  • Haber7 – ÖZEL

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Adayı Mehmet Sait Yaz, Haber7konuştu.

Yaz, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala verdiği röportajda Diyarbakır’ın AK Parti ile birlikte görev yaptığına değindi. Yaz, ” Yaklaşık 20 gündür sahadayız. 200’e yakın köy gezdik. Köylerde edindiğim izlenim şu; İster ova köyü, ister dağ köyü, ister belde, ister mezra olsun Diyarbakır’ımızın her yeri asfaltlandı. Elektrik ve su var. Yol, su, elektrik sorunu yoktur. Bütün köylere parke taşları döşenir. Konutlara bakıyorsunuz, şehirdeki konutlardan hiçbir farkları yok. Refah ve memnuniyet vardır. Her şeyden önce huzur var. Şimdi bu insanların AK Parti’ye ve bunu gören Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a, özellikle 40 yaş üstü insanlara, geçmişi hatırladıkları için minnettar olduklarını gözlemliyoruz. Bu hizmetlerin devam etmesini istediklerini gözlemledik.” söz konusu.

BATI RAHAT, TÜRKİYE BÜYÜK OLDUĞU KADAR

AK Parti ve Erdoğan’a neden takviye yapılması gerektiğini anlatan Yaz, şunları kaydetti:

ERDOĞAN TÜM OKLARIN AMACI

İmam Şafii’nin sözlerini hatırlatan Yaz, şu sözlerle devam etti:

HDP’liler bile artık Meclis’te Kürtçe konuşabilecek

AK Parti döneminde Kürtlerin birçok kazanım elde ettiğini belirten Yaz, artık HDP’lilerin bile Meclis’te Kürtçe konuşabildiğini vurguladı. Yaz, şu açıklamaları yaptı:

7’Lİ KOALİSYON GELİRSE KAZANIMLARIMIZI KAYBEDECEĞİZ

Yaz, 7’li koalisyon gelirse kazanımların ortadan kalkacağını söyledi. Bu koalisyon Allah’ın himayesini kazanırsa 30 yılda elde ettiğimiz kazanımlar birer birer yok olacak. Sayın Kılıçdaroğlu’nun dediği bir şey yok, biz gelip bunu yapacağız. Bunu yasaklayacağız, İstanbul Havalimanı’nı yasaklayacağız, İstanbul kanalını yasaklayacağız diyor. Cumhurbaşkanı’nın bütün çalışmalarını reddediyoruz diyor. Libya’da işimiz yok, Suriye’de işimiz yok, Mavi Vatan’da işimiz yok diyor. Yani o kadar küçük bir hayal gücüyle Türkiye için tasarlıyor ki, Allah göstermesin, güçleri varsa inanın bölünme noktasına geleceğiz ve bütün kazançlar iki halkın da elinden gelecek. Türkiye ve bölge halkı.dedi.

PROJE YOK, SADECE KONUŞUYORUZ

Yaz, 7 koalisyonunun konuşmaktan başka bir şey yapmadığını söyledi. Meydanlarda konuşuyorlar, mitingler yapıyorlar ama ne getireceklerine dair bir proje yok. Bu 7’li masada sadece 8 Amerika, 9 İsrail, 10 Batı değil, yani 7-8 de değil. Rakamları daha da yükseltebilirsiniz. Bunlar birbirine benzemeyen insanlar, parti politikaları taban tabana zıt. Bunları gün ışığına çıkaran tek şey Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı devirmektir. Başarırlarsa Allah korusun, Erdoğan düştükten sonra devleti yönetemeyecekler. En fazla 1 yıl sonra seçim olur..” söz konusu.

ÖNÜNDE KORKUNÇ BİR FIRTINA VAR

Vatandaşlardan destek beklediğini belirten Yaz, ” Eklemek istediğim en değerli şey duadır. Bizi takip eden kardeşlerimizden dua istiyorum. Çünkü önümüzde böylesine korkunç bir fırtına ve kasırga var, önlem almazsak Allah bizi koruyamayacak, o korkunç rüzgar ve kasırga tüm maddi ve manevi değerlerimizi alıp götürecek. 14 Mayıs bir fırsattır. Bunun önüne bir bariyer koyalım ki çocuklarımız, torunlarımız daha müreffeh bir hayat yaşasınlar, bunu yapmalıyız.dedi.

KAYNAK: HABER7

yildirim-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu