Teknoloji

Hepsiburada’dan Yılın Son Marka Günlerinde Kaçırılmayacak Fırsatlar

Modadan kozmetiğe, teknolojiden aksesuara milyonlarca üründe popüler markaların indirimleri yılın son Marka Günleri’nde Hepsiburada tüketicileri ile buluşuyor.

Hepsiburada yılın son kampanyalarını duyurmaya başladı. Popüler markalarda her gün yenilenen fırsatlar “Marka Günleri” kapsamında 12-18 Aralık tarihlerinde Hepsiburada kullanıcılarıyla buluşuyor.

Teknolojiden modaya, konut dokumacılığından kozmetiğe

Sevdiğiniz sonbahar/kış stilini yakalayabileceğiniz seçenekler sunan, popüler markaların sepetlerindeki indirim fırsatları, gardırobunuzdaki ihtiyaçlara uygun çözümler yaratıyor. Cat ve Harley Davidson ve Pierre Cardin işyerlerinde sepette 40, Puma sepette 20, Boyner ürünlerinde 750 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL, Pierre Cardin sepette 40 indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca e-bebek, Madame Coco, English Home, Karaca Home gibi konut dokuma markalarının konut ve yaşam çalışmaları için kaçırılmayacak fırsatlar Hepsiburada’da.

Tefal mutfak ürünleri 15 indirimle Hepsiburadalıların beğenisine sunulurken, Philips ve Grundig küçük ev aletlerinde avantajlı fiyatlar hafta boyunca devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu