Haber

Evliliğe Hazırlanırken Kendini Hastanede Buldu: Ahmet Kural Kemik Tümörü Ameliyatı Oldu!

Kardeş Share, İşler Güç ve Düğün Derneği gibi yapımlardan tanıdığımız ünlü komedi oyuncusu Ahmet Kural, ameliyat olduğu haberiyle gündeme geldi. Sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile evlilik hazırlıklarına devam eden Kural’ın belindeki tümörün çıkması hayranlarını endişelendirdi. Peki Ahmet Kural’ın sağlık durumu nasıl? Ahmet Kural hangi ameliyatı oldu? Detaylar burada…

40 yaşındaki ünlü oyuncu Ahmet Kural, sık sık aşkları ve davalarıyla gündeme gelse de bu kez büyük bir sağlık sorunuyla hayranlarını korkuttu.

Avukat nişanlısı Çağla Gizem Çelik ile evlilik hazırlıklarını sürdüren Kural’ın bir süredir sağlık sorunları yaşadığı öğrenildi.

Çağlayan’da özel bir hastaneye kaldırılan Ahmet Kural’ın ameliyatı 5 saat sürdü. Sevenleri “Ahmet Kural ne ameliyatı oldu?” Sorularını araştırmaya başladı.

Ünlü oyuncu osteoid osteoma kemik tümörü ameliyatı oldu. Sağlık durumu araştırılan Kural’ın normal odaya alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kural’ın belinden alınan tümörün iyi mi kötü mü olduğu biyopsinin ardından önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacak.

Osteoid Osteoma Kemik Tümörü Nedir?

Ahmet Kural’ın ameliyatında bahsettiği osteoid osteoma kemik tümörü, iyi huylu bir kemik tümörü olup, iyi huylu kemik tümörü tiplerinin %10’unu kapsamaktadır. Daha çok çocukluk çağında görülür. Erkeklerde kadınlara göre 2-3 kat daha sık görülür. Daha çok kaval kemiği, uyluk kemiği, kol kemiği gibi uzun kemikleri tutar.

Size iyi şanslar diliyoruz!

haber-incirliova.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu