Haber

Erdoğan yerel seçimler için düğmeye bastı

28 Mayıs Pazar günü yapılan 2’nci tip Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimler için düğmeye bastı.

SEÇİMDEN SONRA BİR AY İÇİNDE DÜĞMEYE BASTI

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin üzerinden daha bir ay bile geçmeden 2024 için harekete geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ikinci turda Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere CHP’li büyükşehir belediyelerinin olduğu illerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerisinde kalması. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, partinin “yerel seçimlerinde”. için çalışıldığı belirtildi.

YÖNETİCİLERDEN KAPSAMLI SEÇİM RAPORU İSTEDİ

Erdoğan’ın partisinin yöneticilerinden 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin sonuçlarına ilişkin kapsamlı rapor talep ettiği, daha önce AK Parti’nin MYK toplantısında “kısmen değerlendirilen” seçim sonuçlarının görüşüleceği kaydedildi. kapsamlı bir rapor eşliğinde parti yöneticileri ile bir sonraki toplantıda.

“YEREL SEÇİMLERDE KİMSE İŞİNİ ŞANSA BIRAKMAZ”

Cumhuriyet’in haberine göre Erdoğan, “bu kez hedefi yüksek tuttu” ve kurmaylarına “Herkes büyükşehirler için çalışacak. Yapılacak seçimlerde Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Mersin ve Antalya’yı alacağız. Bu süreçte biz kapıyı çalmadık Milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları herkes sahada olacak Türkiye Yüzyılı kapsamında her departmanı kucaklayacağız Muhalefet seçmenin kapısı çalınacak, seçmenin beklentileri tek tek sorulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu