Yaşam

Ender Saraç boşandı mı? Eşi Benan Saraç, paylaşımında çok ağır sözler söyledi.

Doktor ve yazar Nadir Saraç ile 2013 yılında dünyaevine giren Benan Saraç, önceki akşam düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde eşiyle tek başına poz verdi. Töreni sosyal medya hesabından paylaşan Saraç, bir takipçisinin “Eşiniz geldi ama sizi bir arada göremiyoruz” yorumu üzerine sessizliğini bozdu, Benan Saraç ise adeta üzerine taş attı.

ENDER SARAÇ’IN EŞİNDEN SERT SÖZLER

Bir takipçisinin yorumuna yanıt veren Saraç, “Çok haklısın. Her zaman yanımda olmalı. Ama bence yürek ve mertlik gerekiyor. Sözlerimi tutacak gibi hissetmiyorum. Onunla birlikteydim. En zor zamanlarında onu ben büyüttüm. Ailesiyle ikinci baharını yaşattım. Ama kıskançlık ve hırs. İnsanı içten içe öldüren bir duygu” dedi.

“Onun aptallığı ve beyinsizliği yüzünden KENDİMİ HASTA EDEMİYORUM”

Yorumun ardından birine attığı açıklamayı yayınlayan Benan Saraç, “Hayır küsmüş. Beni de ilgilendirmiyor çünkü ben haklıyım ve değerliyim. Onun yüzünden kendimi hasta edemem. aptallık ve aptallık” diyerek paylaşımına şu notu ekledi: “Güler yüzünüzü güldürdü. Neyse teslim ettiniz, tavrınızı ifade ettiniz. Şimdi herkes akıllanacak, yola devam. İçine atarsan hasta olursun. Hayat kısa.”

“EVİ İNŞA ETMEK KOLAY MI?

Yeni bir paylaşım yapan Benan Saraç, evliliğini bitirmediği için kontrol altında olduğunu söyledi. Bu süreçte eşine mesaj atanlara da tepki gösteren Benan Saraç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kimse mutlu olmasın, mutlu olanları yerim. Haklıysan neye üzüleceksin? Haklıydım şut at gol artık bundan sonraki maçlara kimse bizimkilere yürümeye kalkmasın üzülürüm hayır bugün çok karizmatiksin falan filan görmemek o mesajları görmemek , hangi yollarda yürüdük ve nasıl binalar yaptık.Yıkmak mı yoksa yıktırmak mı kolay mı.Bebeğim,egom,hırsım ve yaşım.Sıradan… 21 yaşındayım.Kontrol bende.Bunu ancak o zaman gördüm. Zorluğunu gördüm çoğu kaçıyor Evliliğinizi çabuk mu bitiriyorsunuz Binanın temeli nerede Çabuk yıkın biraz uğraşın sahip çıkın Yanlışsa yanlıştır Ben yapmam artık bil. Ayrıca sana ağır gelen bana gelmeyebilir. Unutma ki herkesin bir kaldırma gücü vardır.”

Ender Saraç ise eşinin yaptığı paylaşımların aksine evliliğiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu