Teknoloji

Elon Musk’tan X (Twitter) Nedeniyle İş Yerinde Sorun Yaşayanlara Destek

Oldukça radikal kararları ile sık sık gündemimize taşıyoruz. Elon Musk , X (Twitter) yaptığı güncellemelerle her zaman dikkatleri üzerine çeker. Son olarak Musk’ın Meta’nın işvereni Mark Zuckerberg ile yaptığı kafes dövüşünden bahsettik. Bu mücadelede Musk sınır tanımıyor. XYaptığı paylaşımlarla ortaya çıktı.

Şaka mı, tavsiye mi, şaka mı yoksa müstehcen bir tat mı? Musk’ın şimdiye kadar çok cesur -bazen çok cesur- paylaşımlar gördük. Şimdi iş yerinde X’te aktivite nedeniyle sorun yaşamakSaul Goodman’ı arayan bireyler için ” Sakin ol“Paylaşmanın tadıyla buradayız.

“Maliyetler Bizden”

yaptığı gönderide Elon Musk X’te bir gönderiyi beğendiği veya paylaştığı için iş yerinde sorun yaşayan kişilerin mahkeme masraflarını karşılayacağını belirtiyor. Bunun hemen altında belirli bir sınır yok belirtilmiş. Tam çeviri şu şekildedir:

Bu platformda beğendiğiniz veya paylaştığınız herhangi bir şey nedeniyle patronunuz tarafından haksızlığa uğradıysanız, mahkeme masraflarınızı biz karşılarız. Limit yok. Lütfen bize bildirin.

Açıkçası bu haberi görür görmez aklımıza o dönemde Twitter’dan kovduğu Elon Musk’ın ismi geliyor. Eric Frohnhoefer geliyor Elon Musk’a karşı geldiği için – X üzerinden – kovuldu. Doğal olarak Eric veya Elon’un haklı olduğunu söylemek bize düşmez ama Elon’un bahsettiği senaryoda bu da yer alıyor. fikirlerin neler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu