Ekonomi

“Dogecoin Katili” olarak bilinen altcoin’de yanma süreci hızlandı: Shiba yükselişe mi hazırlanıyor?

Investing.com – ” Dogecoin“Katil” olarak biliniyor Şiba Inu Shibarium projesiyle çıkışını sürdürüyor. Shiba nihayet token yakımının hızlanmasıyla gündeme geliyor. Son gün yaşanan yüzde 1.500’lük artış, projenin potansiyeline yeni bir odaklanma yarattı.

Token yakma oranında büyük artış

Shibburn’un bilgilerine göre 61 milyon SHIB tokeni aktif olarak işlem gören arzdan elendi. İsimsiz üç kişi tarafından yapılan transferle birlikte 59 milyon SHIB tokeni “ölü” bir adrese gönderilerek dolaşımdan kaldırıldı. Bu token yakma işlemi projenin arzını kısıtlıyor ve fiyatın artmasına katkı sağlıyor.

  • Yatırımlarınıza değer katmanın en akıllı yolu InvestingPro’dan geçiyor! Borsa bilgilerinden uygun fiyatlara, sağlık durumundan mesleki tablolara kadar her şey burada. Artık seçtiğiniz planda %60’a varan indirimden yararlanabilirsiniz. 31 Ocak’a kadar INVTROZEL2 kodlu 2 yıllık abonelikte büyük indirimden yararlanın. KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ.

Projenin pazarlama lideri Lucie S, Shibarium’un gelecek planlarını açıkladı. Layer-2 çözümü olarak öne çıkan Shibarium, yakın gelecekte 1.000’e yakın yeni projeyi platformlarına entegre etmeye hazırlanıyor. Bu atılım, Shiba Inu topluluğunu güçlendirmeyi ve ekosistemlerini genişletmeyi amaçlıyor.

DefiLlama’nın kaydettiği verilere göre Shibarium’un mevcut toplam değeri 808.810 dolar. Platform, değiştirilemez tokenlara (NFT’ler), merkezi olmayan borsalara (DEX’ler) ve diğer merkezi olmayan uygulamalara odaklanarak büyümeye devam ediyor. Gelecekteki hedef ise Shibarium’un ekosistemine 1000 proje eklemek. Ancak bu yeni projelerin desteklenmesine yönelik çabalar mevcut projelerin göz ardı edilmemesi ilkesine dayanmaktadır.

Shiba Inu topluluğu bu gelişmelerle Shibarium’un gücünü güçlendirmeye devam ediyor. Token yakma süreçleri ve yeni projelerle entegrasyonlar, Shiba Inu’nun gelecekteki başarısına dair umutları artırıyor. Ancak yatırımcıların piyasadaki dalgalanmalara karşı dikkatli olması ve gelişmeleri yakından takip etmesi gerekiyor.

habergeyve.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu