Haber

CHP’li örgütlere ‘konuşmayın’ talimatı

Sık sık değişiklik isteyenler “tartışma ve ifade özgürlüğü”Kendisini hatırlatan ve herkes tarafından rahatlıkla eleştirilebileceğini dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun uygulamaları söylemleriyle çelişiyor.

Bir taraftan, “Parti kurullarını ve organlarını demokratikleştireceğiz”CHP lideri ise parti yönetimini ve milletvekillerini sansürlediğini söylüyor.

KURULUŞA UYARILAR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem başkanlığındaki Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikaları birimi, örgütlere gönderdiği yazıda konuşulması ve konuşulmaması gerektiğini açıkladı.

Makalede, “Tebrik mesajları dışında dini konulara girilmemeli. Türk ordusu ve Genelkurmay Başkanlığı hakkında eleştirel söylemler yapılmamalı. Doğru olsa bile tek bir cümle bile rakibe çok önemli bir fırsat verebilir.”söylendi.

Ayrıca yazıda, “Parti iç organlarında tartışılması gereken konular medya önünde konuşulmamalı. Partinin dertlerinin kamuoyu önünde konuşulması ‘kendi sorunlarını çözemezken ülkeyi nasıl yönetecekler’ algısı yaratıyor. sorunları’, CHP’ye ve ülkenin geleceğine zarar vermektedir.Sosyal medya hesaplarında yapılacak paylaşımlarda bireysel görüşler yerine parti siyasetine uygun telaffuzlar tercih edilmelidir.”ifadeler de kullanılmıştır.

KAYNAK: Türkiye GAZETESI

kucukcekmece-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu