Haber

Cam Piramit Afet Yardım Merkezi yaraları sarmaya devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cam Piramit’te kurduğu Afet Yardım Merkezi ile depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Antalya’ya gelen depremzedelerin sayısı arttıkça muhtaçlıkları da artmakta ve yardım merkezinde vatandaşlardan gelen her türlü yardım kabul edilerek depremzedelere ulaştırılmaktadır.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Cam Piramit Afet Yardım Merkezi’nde Antalya’ya gelen depremzedelerin ihtiyaçları karşılanmaya devam ediyor. Nöbetçilere verilen ihtiyaç listeleri, hayırseverlerin yardımıyla toplanan materyallerden elde ediliyor.

GÜN UZUNLUĞU İHTİYAÇLARI KARŞILAMAK

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Çocuk ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Oğuz Dağlı, afetin yaşandığı ilk günden bu yana Cam Piramit’te kurulan afet yardım merkezinin depremzedelere yardım etmeye devam ettiğini söyledi. Dağlı, “Sabah 08.30’dan itibaren depremzedelerimizi yardım merkezimize götürüyoruz. Girişte numara sistemi ile kayıt yapılmaktadır. Alanda hazırladığımız oturma alanlarında ikramlarımız mevcuttur. Öğlen yemek ikramımız da var. Küçük çocuklarımız için bir kreş açtık. Aileler ihtiyaçlarını karşılarken biz de anaokulu eğitmenlerimiz eşliğinde çeşitli etkinliklerle çocuklarını emanet ediyoruz” dedi.

DEVAM ETMEK İÇİN YARDIM GEREKİYOR

Antalyalı vatandaşların yardım merkezine gönderdiği eşya ve kıyafetlerin ihtiyaç listesine göre Büyükşehir çalışanları tarafından depremzedelere ulaştırıldığını belirten Ahmet Oğuz Dağlı, ihtiyaçların her geçen gün arttığını ve bağışların devam ettiğini söyledi. Cam Piramit Afet Merkezi’nde kabul edilecek. Yardım noktasında vatandaşlara ihtiyaç listesini anlatan Dağlı, “Yardımlar azalmaya başladı. Vatandaşlarımızdan ricamız yardımlarını esirgemesinler. 2. el kıyafetlerin daha temiz ve düzenli bir şekilde gönderilmesini rica ediyoruz. Şu anda merkezimizde 9-10 yaş arası çocuklar için kıyafetlerimiz var. Bayan ve erkek giyimde küçük, orta, bedenler var, büyük ve xlarge bedenlerimiz yok. Yeni kıyafetlerimiz de tükendi. Şilte, battaniye ve gıda paketlerimiz şu anda mevcut değil. İlk günden beri yardımlarını esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Ancak depremden etkilenen vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için yardımlarımızın her zaman yapılmasının sağlanması büyük değer taşımaktadır” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu