Ekonomi

Binance 51. token arzını duyurdu: Hangi altcoin projesi arz olacak?

Investing.com – Kripto para borsası Binance, bu hafta başında 50. Launchpool projesi Ethena (ENA) arzını gerçekleştirdikten sonra platformda listelenecek bir sonraki projeyi duyurdu.

InvestingPro kullanın, profesyoneller gibi kazanın! %20 indirim kodu: INVTROZEL1A

Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz.

Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşın.

Binance, 51. Launchpool projesi olarak Saga’yı (SAGA) duyurdu. Kullanıcılar, listelemeden önce diğer projelerde olduğu gibi BNB ve FDUSD tokenlerini kilitleyerek “farm” adı verilen yöntemle SAGA tokeni kazanabilecek. 5 Nisan saat 03.00’te (TSİ) başlaması planlanan ve 4 gün boyunca devam edecek farm sürecinin ardından SAGA tokeni, 9 Nisan saat 17.00 (TSİ) itibarıyla platformda BTC, USDT, BNB, FDUSD ve TRY çiftleriyle listelenecek.

Binance tarafından yapılan duyuruda 4 gün boyunca devam edecek farming işlemlerinde günlük 11.250.000 SAGA tokeninin dağıtılacağı bildirildi. Token tahsisi ise günlük 9 milyon SAGA, BNB havuzuna ve 2,25 milyon tokenin ise FDUSD havuzuna dağıtılacak şekilde belirlendi. Bu da toplamda dağıtılacak 45 milyon SAGA tokeninin %80’inin BNB kilitleyen kullanıcılara %20’sinin ise sabit kripto para birimi FDUSD kilitleyen kullanıcılara dağıtılacağı anlamına geliyor. Binance Launchpool aracılığıyla dağıtılacak olan SAGA tokeni, toplam arzın %4,5’i olacak.

Binance tarafından yapılan duyuruda SAGA token arzında katılımın sadece Launchpool’da stake etme ile sınırlı olmadığı, kullanıcıların Binance BNB Vault ve Locked Products aracılığıyla da katılım sağlayarak token kazanabileceği bilgisi verildi.

Bununla birlikte kripto para borsası, geçen hafta Ethena (ENA) token arzını gerçekleştirdikten sonra tokeni Salı günü Binance ve BinanceTR platformlarında listeledi.

3 gün boyunca devam eden token arzında toplamda 300 milyon ENA tokeni dağıtıldı. ENA Launchpool’unda BNB havuzuna 239.901 yatırımcı katılırken bu yatırımcılar, 17 milyonun üzerinde BNB kilitledi. FDUSD havuzuna katılım ise 194.276 kişi oldu ve bu kullanıcılar, 1 milyar FDUSD’nin üzerinde varlık kilitledi.

ENA listelendikten sonra hızlı yükseldi

Binance’te Salı günü listelenmeye başlayan ENA, 0,3 dolardan işlemlere başlarken dün 1,32 dolara kadar yükseldi ve açılış fiyatından %340 oranında değer kazandı. Ardından günü 1,13 dolardan kapatan ENA, bugün %13’e yakın düşüşle 1 doların altına sarkmış durumda.

haber-antakya.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu