Haber

Bandırmaspor, Göztepe’ye yenildi

Trendyol 1. Lig’in 22. haftasında Bandırmaspor, evinde Göztepe’ye 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından teknik yöneticiler çabaları değerlendirdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Sezon sonunda takımı Süper Lig’e çıkararak taraftarımızı sevindireceğiz. Kaybettiğinizde değil verdiğinizde mağlup olursunuz” dedi. yukarı.” Taraftarlarını üzdüklerini ancak hedeflerinde bir değişiklik olmadığını belirten Eroğlu, “Sezon sonunda takımı Süper Lig’e çıkaracağız ve taraftarımızı memnun edeceğiz. Kaybettiğinizde değil, kazandığınızda mağlup olursunuz. Pes edelim. Şu anda istediğimiz skorları alamıyoruz. Bugünkü maç kazanmamız gereken bir maçtı. Kazansaydık zirveye tutunabilirdik. Maçın genel durumu Zor zamanlar geçirdik. Rakibimize fazla pozisyon vermedik.Topu kaybettikten sonra gol yedik.Galatasaray maçı bizim için yavaş geçti, bunun etkilerini hem zihinsel hem de fiziksel olarak bugünkü maçın son bölümünde gördük. Geriye kalan maçlara en iyi şekilde hazırlanmamız lazım. Çok uygun. “İyi olmamız lazım, sezon sonunda üzdüğümüz taraftarı sevindirmeliyiz” dedi.

Göztepe cephesi

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov da zorlu ve meşakkatli bir maç oynadıklarını belirterek, “Kadromuz son ana kadar organizasyonunu ve dinamizmini korudu ve 2 gol attık. Bu statta oynamak birçok takım için zor, dolayısıyla bu galibiyet çok değerli” dedi. Bizim için hayranlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum.” “Bizi her zaman destekliyorlar. Biz, grup ve taraftarlar bir arada olduğumuzda her şeyi başarabileceğimize ve Süper Lig’e çıkabileceğimize inanıyorum. Önümüzde çok maç var ve taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın ceza almamaları için dikkatli olmalarını istiyorum” dedi. – BALIKESİR

habergurgentepe.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu