Haber

Togg ile Kayseri Melikgazi’de slalom yarışı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, hafta sonu Rhg Enertürk Power Stadı’nda gerçekleştirilen etkinliğin vatandaşları bir araya getirdiğini belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz ve Tosfed ortaklığında gerçekleştirdiğimiz Slalom ve Drift etkinliğimizi tüm ekip arkadaşlarımızla gerçekleştirdik. Milli Savunma Bakanı Hulusi AKAR’ın katılımıyla. Bu etkinliği geçen yıl yapmıştık. Bu yılki etkinlikte slalom ve rallide Türkiye’nin gözdesi Burcu Çetinkaya da hazır bulundu. Türkiye’nin tek kadın milli ralli pilotu Burcu Çetinkaya ile drift show yaptık.

Etkinliğimizde gençleri birkaç saatliğine de olsa internetten uzak tutmayı amaçladık. Gençlerimizi arabalarla buluşturduk. Klasik otomobil, offroad ve motosiklet gösterilerinin yapıldığı bu etkinlikte Türkiye’nin gözbebeği Togg otomobilimizi gençlerimizle buluşturduk. Arabadan resim yapmaya, müzikten spora her gencin bir hobisi olmalı. Etkinliklerimize herkes davetlidir. Etkinliklerimize özellikle gençleri davet ediyoruz.” söz konusu.

Bugün bir diğer etkinlikte ise CEO Mehmet Gürcan Karakaş’ın katılımıyla Togg Semineri gerçekleştirildi. Gençlerin ve vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşen Birth of Legend Togg seminerinde, altmış yıllık bir hayal olan Togg’un tasarım sürecinden üretimine kadar pek çok konu masaya yatırıldı.

golbasi-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu