Teknoloji

skate.’in Yeni Oynanış Görüntüleri Yayınlandı

Skate, Electronic Arts tarafından yayınlanan ve Full Circle tarafından geliştirilen bir kaykay oyunudur. Oyun için yeni oynanış görüntüleri ve bilgileri yayınlandı.

Full Circle’daki yapımcıların oyunun oynanış sistemi ve geliştirme aşaması ile ilgili yorumlarını görebileceğiniz ¨The Board Room Episode 3¨ videosunu izleyebilirsiniz. Açıklanan değerli bilgileri okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yayınlanan görselde yapımcılar; oyundaki etkinlikleri, ödülleri ve deneyimleri izleyicilerle paylaşır.

Öncelikle belirtmek gerekir ki patende mikro ödeme sistemi olmayacak. Oyunla ilgili bir diğer değerli konu da Activity adı verilen ve sürekli değişen oyun türleri. Bu ana mod altında gerçekleşecek aktiviteler, gerçekliğin sınırlarını zorlayacak ve oyunculara unutulmaz anlar yaşatacak. Etkinlikler şu anda dört farklı oyun türünden oluşuyor: Tek oyunculu bir mod olan ve sürekli değişen Challenges, her seferinde farklı bir oyun deneyimi sunacak. Çok oyunculu olarak oynanabilen pop-up’lar, şehir içinde dinamik olarak gerçekleşen görevlerden oluşuyor. Tüm paten. Oyuncu topluluğunun katılımına açık olan Community Events’in yanı sıra, oyuncuların birbirleriyle tanışıp pratik yapmalarına veya bunu yaparken hünerlerini sergilemelerine olanak sağlayan Throwdowns da diğer etkinlik konularıdır.

Şehrin getirdiği dikey oyun alanını kullanmak isteyen üreticiler, Climbing Challenges adlı bir başlık üzerinde çalışıyor. Tag yani ‘paving’ ya da ‘my hand’ diyebileceğimiz mod da yapımcıların üzerinde çalıştığı bir diğer eğlenceli oyun türü.

En akıcı kaykay deneyimini sağlamak için çalışan Full Circle grubu, oyuncuların karakterlerini diledikleri gibi özelleştirebilmeleri için oyunun geçtiği San Vansterdam’daki her türlü aktivitenin ödül kazandıracağını belirtiyor.

Oyunun geliştirilmesinde yer almak istiyorsanız, skate’e kayıt olabilir ve testçi olarak seçilirseniz geri bildirim sağlayarak oyunun geleceğini şekillendirebilirsiniz. Şu an için sadece PC için sunulan bu sistemin yakında konsollar için de devreye gireceğini belirtelim.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberkemah.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu