Haber

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ne yakın takip

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a Kayseri’nin vizyon projelerinden Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde yapılan incelemede Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Ali Hasdal ve Mustafa Türkmen ile daire başkanları eşlik etti.

1 milyon metrekare yeşil alan olacak millet bahçesine dikilecek nilüfer çiçeklerini de inceleyen Büyükkılıç, çevre düzenlemesi ve çevre düzenlemesi ile ilgili son durum hakkında bilgi aldı. Türkiye’nin ikinci büyük millet bahçesi olacak Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde son aşamaya gelen çalışmaları inceleyerek burada açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, millet bahçesinin Kayserililerle buluşacağını söyledi. ay gülerek, “Gülüyoruz, sona yaklaşıyoruz. Halk bahçesindeyiz. Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, adına yakışır şekilde Türkiye’nin en büyük ikinci millet bahçesi olarak biliniyor. İnşallah en kısa zamanda hemşehrilerimizle buluşacağız. Bir ay içerisinde halkımızla görüşeceğine inanıyorum” dedi.

Millet bahçesinin 1 milyon 260 bin metrekarelik bir alana sahip olduğuna işaret eden Büyükkılıç, “En fazla yeşil alan, aktivite alanları ve çeşitli spor sahalarının olduğu 1 milyon 260 bin metrekarelik bir millet bahçesinden bahsediyoruz. vatandaşlarımıza günlerini rahat geçirebilecekleri bir ortam sağlamaya çalışıyoruz. Allah’ın izniyle bir ay sonra vatandaşlarımızın faaliyetlerden rahatlıkla faydalanabilecekleri bir ortam göreceklerine inanıyorum.

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür eden Önder Büyükkılıç, temizliği yapan çalışanın da yardımını ihmal etmedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu