Haber

Özgür Özel: İşin püf noktası 81 il başkanıyla çıkmak

CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan adayı Özgür Özel, “Bugün bize destek veren 43 il başkanı var, yarın 45 olacak, 46 olacak. Kongre salonuna 43 il başkanıyla girmemiz söz konusu değil. işin püf noktası 81 il başkanıyla oradan ayrılmaktır.”

Seçim çalışmaları kapsamında Osmaniye’ye gelen Özgür Özel, parti binasında CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşçü, Milletvekili Asu Kaya, CHP Osmaniye eski milletvekilleri Baha Ünlü, Necati Uzdil, ilçe başkanları ve partililer tarafından karşılandı. Parti binası önünde basın açıklaması yapan Özgür Özel, şunları söyledi:

“Biz, yeniden mağlup olmak istemeyenler, bu partinin bir daha muhalefette kalmamasını isteyenler, ikinci parti olmamasını isteyenler, bu parti gelişsin, güçlensin, bu partinin ışıkları sönmesin. Yine seçim akşamı erkenden yola çıkılması için bu partideki kadınların sıkıntı yaşamaması, başörtüsünü sirkeli suya sokup başlarına sarmaması gerekiyor.” Seçim akşamlarında o atkı ile halay çekmelerini istiyoruz. Bu yüzden bir yola çıktık. Ancak bizim yolumuz, ne Sayın Cumhurbaşkanımıza haksızlık, vefasızlıktır, ne de bu baba evini kavgaya, tartışmaya, kaosa yol açan, yakıp yıkan, yok eden bir söylemdir. Bu bizim telaffuzumuz değil. Çünkü buradan Osmaniye’den tüm Türkiye’ye seslenmek istiyorum, 4’ünde genel başkanı seçeceğiz, 5’inde partiyi yöneten takımları seçeceğiz. Ayın 6’sı sabahı kayıp vermeden, bir evladımızı, bir askerimizi, bir üyemizi kaybetmeden, kimseyi üzmeden. “El ele, omuz omuza iktidara yürümeye başlayacağız.”

‘BU HEYECAN VE ÇABA SİZİN GÖZLERİNİZDE’

Partinin büyük bir çaresizlik, büyük bir kırgınlık ve büyük bir kırgınlık içinde olduğunu belirten Özel, “Bu konuda morale ihtiyaç olduğunu görüyor ve biliyoruz. Bunu 40’ı aşkın il başkanıyla birlikte yaptığımız değerlendirmede de söyledim. Geçtiğimiz günlerde bugün bize destek veren 43 il başkanımız var.” Yarın 45 olacak, 46 olacak. Hatırlayın kongre salonuna 43 il lideriyle girdik, oradan 81 il lideriyle çıkmak maharet değil, maharettir. 100 oy alamayacağını söyleyen gençler, 100 oy alamayacağını söyleyen değişim hareketi, 100 oy alamadığı için televizyonda küçümsenen genç, dinamik insanlar. “Bugün seçimi inançlı takımların kazanacağı söyleniyor. Bu heyecan, bu çaba, bu umut bize ait değil. Bu umut ve bu çaba sizin gözlerinizde, yüreklerinizde, Cumhuriyet Halk mensuplarındadır. Parti” dedi.

Önümüzdeki dönemde CHP’nin ayağa kalktığını, yükseldiğini, aradığı morali bulduğunu göreceklerini kaydeden Özel, “Gençleşeceğiz, gücümüz artacak. Çok koşacağız, çok çalışacağız. Ama eninde sonunda birlikte başaracağız. Bugün Osmaniye’deki partinin bu güzel evlatları seçim kaybından 4 yaşındalar.” “Bir ay sonra omuzları çökmüş, moralleri düşük olsa da bugün buraya gelseler, bugün heyecanlıysalar, geleceğe umutla bakıyorlarsa kalplerinde ve akıllarında değişimin zafer getireceğidir. ve bu partiye heyecan katıyorum” dedi.

Özgür Özel daha sonra parti binasında partililerle basına kapalı toplantı yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu