Haber

Okan Karacan’dan ‘Güvenliğim Yok’ Diyen Eski Eşi Zeynep Kadıoğlu’nu Açıkça Tehdit Etti!

Ünlü sunucu Okan Karacan ile eski eşi Zeynep Kadıoğlu arasındaki gerilim tırmanıyor. Eski eşiyle borçlu davası nedeniyle tartışan Okan Karacan’ın baldızının burnunu kırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. Serbest kalan ünlü sunucu, sosyal medyada paylaştığı videolarda Zeynep Kadıoğlu’nu arka arkaya tehdit etti.

İşte sorunla ilgili tüm detaylar…

Okan Karacan, evli ve iki çocuk babası olan eşi Zeynep Kadıoğlu’ndan Ocak 2014’te boşanmıştı.

Eski eşler borç sorunu yüzünden birbirine girdi. Geçtiğimiz haftalarda Zeynep Kadıoğlu’nun yapım şirketine giden ve olay çıkaran Okan Karacan gündeme bomba gibi düştü.

Hatta Karacan burada polisle tartıştı.

Ünlü sunucu, Zeynep Kadıoğlu ile birlikte açtığı Onka Medya ve Berton Medya’dan para alacağını iddia etti ancak içeri alınmadı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan eski eşi Zeynep Kadıoğlu, ‘Yasaklı madde kullanıyorum, çocuklarımı uzak tutuyorum, uzaklaştırma kararı aldım’ ifadelerini kullandı.

Okan Karacan ile evliliği boyunca kendisini 30’dan fazla aldattığını iddia eden Kadıoğlu, aldattığı kişiler arasında sosyal medya fenomeni BC’nin de olduğunu belirtti.

Ünlü sunucunun dün akşam yengesiyle tartıştığı iddia edildi. Karacan’ın baldızının burnunu kırdığı iddia edildi.

Snob Magazine’in iddialarına göre; Okan Karacan’ın eski eşi, eski kayınvalidesi Emine Hanım ve eski baldızı Zerrin Hanım ile tartıştığı iddiası dikkat çekti.

Zeynep Kadıoğlu, sosyal medyadan yardım çağrısında bulunan bir açıklama yaptı. “Eski eşim Okan Karacan tarafından tehdit ediliyorum” dedi.

‘Eski eşim Okan Karacan tarafından tehdit ediliyorum. 29.03.2023 tarihinde eski eşim iş yerime gelerek uzaklaştırma kararını ihlal etti. Eski eşim hakkında mahkemeden uzaklaştırma kararım olmasına ve Okan Karacan hesabından ve özel numaralarından arayarak beni ve ailemi sürekli ağır tehdit ve hakaretlerde bulunmasına rağmen eski eşim serbest bırakıldı. Ben ve ailem hakkında suç duyurusunda bulunduk. Can güvenliğimiz tehlikede. Eski eşim Okan Karacan tarafından alenen tehdit edildiğimi duydum.

Gözaltına alınan Karacan, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Adliye çıkışında görüntüleri peş peşe yayınlanan Okan Karacan’ın sözleri tepki çekti.

Tehditlerde bulunan ünlü sunucu, “Geliyorum Zeynep Karacan kapıdan çık. Ben çocukları almaya gidiyorum.

“Nikah şahidini koy…. Babanı mezardan dirilteceğim. O kızlar sana emanet Allah belanı versin” diyen Okan Karacan’ın sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Konuyla ilgili düşünceleriniz nelerdir? yorumlarınızı bekliyoruz…

Okan Karacan’ın bazı görüntülerini buradan izleyebilirsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu