Yaşam

Korkunç kazadan yaralı kurtulan Melis İşiten, yoğun bakımdaki sevgilisinin son durumunu paylaştı: Bilinci açık

“Baş Belası” isimli tiyatro oyununu Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun’a hakikat hareket eden tiyatro grubunu taşıyan Aykut Bektaş idaresindeki minibüs, Amasya – Çorum kara yolu üzerinde, tıra geriden çarptı. Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Melis İşiten ise toplumsal medya hesabından son durumlarını paylaştı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada, minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Deveci, tedbir gayeli ağır bakıma alınırken İşiten ve Fersoy’un sıhhat durumlarının yeterli olduğu öğrenildi.

Sergen Deveci, Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy

MELİS İŞİTEN: ÇOK BÜYÜK BİR ŞEY YAŞADIK

Rol arkadaşı Sergen Deveci ile aşk yaşayan İşiten, Instagram hesabından oyuncunun elini tutarak yaptığı paylaşımda “Çok büyük bir şey yaşadık. Kaybımız ve acımız tarifsiz. Biz sağ kaldık, buna şükrederek hayatımıza devam etmek için güçlü olacağız. Beraberiz. Sergen’in bilinci açık. Geçecek, geçireceğiz. Seviyorum” tabirlerini kullandı.

SERGEN DEVECİ DENETİM MAKSATLI AĞIR BAKIMDA

Sağlık durumunun ağır olduğu konuşulan Sergen Deveci’nin son durumuna ait detaylar da muhakkak oldu. Deveci hayati tehlikeyi atlattı. Şuuru açık, denetim hedefli ağır bakımda tutuluyor. Tedavisinin akabinde da taburcu edilecek.

Sergen Deveci

FAHRETTİN KOCA AÇIKLAMA YAPTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplumsal medya hesabından kazadan yara alarak kurtarılan oyuncuların son durumunu paylaştı. Koca, “Dün gece Amasya Merzifon’da tiyatro sanatçılarını taşıyan bir minibüsün bir TIR ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada minibüste bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. 8 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, 1 kişi ise tedaviye ihtiyaç duymadı. Kazada hayatını kaybeden sanatçılarımıza Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sanat topluluğuna başsağlığı diliyorum. Yaralılarımız ortasında durumu ağır olan kimse yok. Hepimiz ismine, kendilerine geçmiş olsun diyorum” dedi.

CENAZELER TESLİM EDİLDİ

Tiyatro grubunu taşıyan minibüste hayatını kaybeden Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş’ın cenazeleri, ailelerine teslim edildi. Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde organizatör olarak misyon yapan Özgür Karataş’ın cenazesi, Samsun’un İlkadım ilçesinde, Burak Topçu’nun İstanbul’da, Tolga Güleryüz’ün ise İzmir’de toprağa verileceği öğrenildi.

MİNİBÜS ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Öte yandan, kazayla ilgili sürdürülen soruşturmada hızlı olduğu tespit edilen minibüsün şoförü Aykut Bektaş (28) ile TIR sürücüsü Hacı Ahmet K. gözaltına alındı. Sorgularının akabinde sevk edildikleri adliyede hakimliğe çıkarılan 2 şoförden Aykut Bektaş tutuklanırken, başka şoför ise isimli denetim önlemiyle hür bırakıldı.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu