Haber

İsmail Yamangil Schneider Electric Türkiye Orta Asya Bölge Başkanlığına Atandı

  • İsmail Yamangil, Schneider Electric Türkiye Orta Asya Bölge Başkanı olarak atandı.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne öncülük eden Schneider Electric, Türkiye Orta Asya Bölge Başkanlığı görevine İsmail Yamangil’in atandığını duyurdu. Eylül 2023 itibarıyla bu yeni görevi üstlenecek Yamangil, bölgedeki operasyonların geliştirilmesine liderlik edecek.

Kariyerine 2005 yılında Pulse Eldor Corporation’da başlayan Yamangil, 2007 yılında Schneider Electric’e katılmış ve Türkiye ve Orta Asya Perakende İş Birimi’nde Bursa Bölge Müdürü, Ticari Politikalar Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaparak, şirketin büyümesine değerli katkılar sağlamıştır. Schneider Electric organizasyonu. Satış kanallarının yapılandırılması, ticari politika ve fiyat stratejilerinin oluşturulup uygulanması, e-ticaret platformu geliştirilmesi, satış & tahsilat süreçlerinin dijital platforma aktarılması gibi önemli projelere liderlik eden Yamangil, şirketin geliştirilmesinde 2020 yılında Katar Ülke Müdürü olarak görev yaptı. Körfez Ülkeleri bölgesinde ve Katar’ın 2022 yılına kadar Körfez Ülkelerinde gelişmesinde önemli rol oynadı. Dünya Kupası yatırımlarının birçoğunun gerçekleşmesinde önemli rol oynadı. 2022 yılı başından bu yana Schneider Electric Türkiye Ülke Müdürü olarak Türkiye operasyonlarına liderlik eden Yamangil, Türkiye ve Orta Asya bölgesinde (Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Özbekistan) büyüme ve kalkınmayı destekleyecek stratejilerin belirlenmesine ve uygulanmasına liderlik edecek. ).

 

Yamangil, Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu ve İzmir Ekonomi Üniversitesi’nden İşletme alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.

Schneider Electric Hakkında

Schneider’ın hedefi herkesin İnsanların enerji ve kaynakları en iyi şekilde kullanmalarına yardımcı olmak ve süreçler ile sürdürülebilirliği birbirine bağlamak. . Schneider Electric olarak biz Hayat Devam Ediyordiyoruz.

 

Görevimiz Sürdürülebilirlik ve Verimlilikte dijital iş ortağınız olmak.

 

Dijital dönüşümü desteklemek için dünya lideri süreç ve güç teknolojilerini, uçtan buluta iletişim ürünlerini, kontrolleri, yazılımları ve hizmetleri tüm yaşam döngüsü boyunca entegre eder; Konutlarda, binalarda, bilgi merkezlerinde, altyapıda ve şubelerde entegre şirket yönetimine olanak sağlıyoruz.

 

Küresel şirketler arasında en yerlisiBiz biriz. Anlamlı Amaçlarımız, Kapsayıcı ve Güçlendirilmiş Değerlerimizi paylaşanlarla işbirliği içinde açık standartları ve ortaklık ekosistemlerini savunuyoruz. se.com

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu