Haber

Gaziler Ankara’daki İsveç Büyükelçiliği önünde gösteri düzenledi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve Türk Savaş Engelli Gazi Şehit Dullar ve Yetimler Derneği üyeleri, terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin İsveç’teki provokasyonlarını protesto etti.

Ankara’daki İsveç Büyükelçiliği önünde bir araya gelen dernek üyeleri adına konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Beyazıt Yumuk, terör örgütü destekçilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik provokasyonları kınamak için bir araya geldiklerini belirtti. erdoğan

İsveç’in NATO’ya üyelik başvurusunu hatırlatan Yumuk, “Bizim de aynı tarafta olmamızı bekleyecekler, Türkiye Cumhuriyeti bütün bunları hesaba katacaktır. Ne yazık ki terör yandaşları ve terörü besleyenler ne kadar karşılarında bizi bulacaktır. onlar böyle devam ederken.” dedim.

Eyleme katılan Türk Malul Gaziler Şehit Dullar ve Yetimler Derneği Genel Lideri Mustafa Işık, “Şehit ve gazi aileleri olarak Cumhurbaşkanımıza yönelik çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz. Terörle mücadelede binlerce şehit veren Türkiye’nin Stockholm’de belediye binası önünde nefret suçu, ırkçılık suçu asla kabul edilemez.” dedi.

Işık, İsveç hükümetinin üzerine düşen görevi bir an önce yerine getirmesini ve bu örgüt mensupları hakkında işlem yapmasını istedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu