Haber

Erzurumspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Erzurumspor yeni dönem hazırlıklarını sürdürüyor. Dönem hazırlıklarının 2. etap kampını da tamamlayan mavi-beyazlılar, 31 Temmuz’da 3 günlük çalışmalarına başlayacak. Erzurumspor, üçüncü etap hazırlıkları çerçevesinde Ümraniyespor ve Bandırmaspor ile maçlara çıkmayı planlıyor.

Bir yandan yönetimindeki belirsizlik sürerken, diğer yandan sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Erzurumspor’un Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yürütülen çalışmaların ikinci etabını noktaladı. 27 Temmuz Perşembe günü ikili antrenman seansı ile.

Azerbaycan temsilcisi Sumgayıt FK ile hazırlık maçı oynayan mavi-beyazlılar, karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı. Erzurumspor yeni dönem hazırlıklarına 31 Temmuz Pazartesi günü Erzurumspor Tesislerinde yapacağı antrenmanla devam edecek. 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile 02 Ağustos Çarşamba günü saat 17.00’de hazırlık maçı yapacak olan Erzurumspor, Ligin ilk haftasında konuk edeceği Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başlayacak. – ERZURUM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu