Haber

CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, Muratlı Köyü’nü ziyaret etti

KütahyaDomaniç ilçesine bağlı Muratlı köyünü ziyaret eden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, “Muratlı köyünün önemli bir sorunu var. 21. yüzyılda olmasına rağmen hala yağmur yağınca çamur gibi su içmek zorunda kalıyorlar. İlgililere bildirdiler. Resmi dilekçelerini verdiler. Halktan kopan iktidar maalesef seslerini duymadı” dedi.

Aylin Nazlıaka, seçim çalışmaları kapsamında Kütahya’ya bir dizi ziyarette bulundu. Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı Muratlı köyünde kadınlarla buluşmaya gelen Nazlıaka, köylülerin dertlerini dinleyip tahlil önerilerini anlattı.

Nazlıaka, ziyaretinin ardından şu açıklamayı yaptı:

“KARARI KADIN VERDİ VE ‘DEĞİŞİM’ DİYOR”

“Kadınlar kararını verdi, ‘değişim’ diyor. Çiftçiler kararını verdi, ‘değişim’ diyorlar. Yağmur yağdığında yine çamur gibi su içmek zorunda kalıyorlar.Bununla ilgili yapılması gerekenleri defalarca ilgililere iletmişler.Resmi dilekçelerini vermişler.Ama ne yazık ki halktan kopan iktidar bunu başaramadı. seslerini duymadık, sorunlarının analizini yapmadık. Onun için burada onlarla konuşuyoruz. 15 Mayıs sabahı itibariyle Muratlı köyünün sorunlarını çözecek irade ve güce sahip olacağız.”

“SÜRÜCÜ KOLTUĞUNA KEMAL KILIÇDAROĞLU OTURACAK”

14 Mayıs seçimlerinin ardından yokuş aşağı yuvarlanan aracın sürücü koltuğuna Millet İttifakı Başkan Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oturacağını belirten Aylin Nazlıaka, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim yönetimimizde sular çamurlu akmaz, sular berrak olur. Bizim yönetimimizde pis kokular olmaz. Bizim yönetimimizde hak, hukuk ve adalet hakim olur. En değerlisi köylünün geleceğidir.” yeniden milletin efendisi olmak. Şu anda köylü milletin başıboş kılındı. İşte biz, ‘Biz bunu değiştirmeye çok kararlıyız. geliyor diyoruz. Geliyor diyoruz ve buradan bir kez daha tüm Kütahyalıları, tüm Domaniçlileri sandığa davet ediyoruz. Gelelim sandığa. Pazar günü sandığa gidin, oyunuzu verin, bu otokratik iktidarı demokratik yollarla gönderelim ve Cumhuriyetimizi yeniden demokrasi ile taçlandıralım.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

beytussebaphaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu