Haber

Bu küfür sosyal medyayı karıştırdı! İstenilen ceza belli oldu

Kara para aklama suçundan tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, cezaevine girmeden önce çok sayıda kişiyle görüştü.

Kendisine hakaret edildiği gerekçesiyle onlarca suç duyurusunda bulunan Polat’a, gazeteci Seher Yaşacak tarafından da dava açıldı.

Sabah’tan Dilek Kaya’nın haberine göre İstanbul Anadolu Cumhuriyet BaşsavcılığıGazetecinin hazırladığı iddianameye göre Şafak Yaşayacakavukatı aracılığıyla “Suç örgütü kurmak ve yönetmek”, “Suç örgütüne üye olmak”, “Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklamak”Ve “Vergi Usul Kanununa İtiraz”suçlardan dolayı tutuklandı Dilan PolatHakkında şikayette bulundu.

“LAMA, İTME, GRUBLE…”

Polat, 24 Kasım 2023’te sosyal medya hesabından Yaşacak’a şunları yazdı: “Eskortlarından hoşlanmıyorum… Senin gibi bir lamanın en büyük banliyösüne kapılarını açmış güya, benim sayemde ünlü oldun. Ayaklarımı yıka köpek. Seni o küçük köpeğin çocuğu yapacağım.” Lama ama artık seninle ilgilenmiyorum! Ulaştığınız bilinmeyen bilgilerle ticaretten anlamayanlarla etkileşime geçin, zekasız insanlar da size “peki helal olsun” diyecek! Türkiye’ye girdiğimde külotunuzu alacağım… Hepiniz etkileşim köpeğisiniz. “Ah, beni başkasıyla kıyaslama, annen bir lama olacak, seni pislik.”Hakaret ve tehdit içeren paylaşımlarda bulunduğu belirlendi.

4 YIL 4 AYA KADAR HAPİS CEZASI İSTEĞİ

“Hakaret”Ve “tehdit”Suçların uzlaşmaya tabi olduğunu ve taraflara uzlaşma teklifi yapıldığını belirten savcılık, uzlaşma teklifinin kabul edilmediğini kaydetti.

Dilan Polat’a “sesli yazılı veya görsel mesajla hakaret” edildi “tehdit” İşlediği suçlardan dolayı 4 yıl 4 aya kadar hapis cezası talep etti. Polat’ın duruşması önümüzdeki günlerde başlayacak.

habermecitozu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu