İş

BİM ve Multinet Up arasında çalışanları sevindirecek iş birliği

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri BİM Ülkemizin en popüler yemek kartı firmalarından biri olan Multinet Up ile işbirliği yapıldı. Bu işbirliği kapsamında çoklu ağ MultiGift programına dahil olan BİM, hediye kartları ve BIMPARA analizleri sunmaya başlayacak. Böylece patron BİM’de çalışanına yardım edebilecek.

İşbirliği kapsamında BİM hediye Kartları BİMPARA alan vatandaşlar Türkiye’deki tüm BİM şubelerinde harcama yapabilecek. BİM hediye kartının kullanım süresi 1 yıl, BİMPARA ise sınırsız kullanım süresine sahip olacaktır. BİMPARA Armağan kartıyla bakiye, bir keredeveya modül olarak kullanılabilir.

“BİM’de 900 ürün Multinet Up kullanıcılarına ulaşacak”

Konuyla ilgili açıklama yapan isim Multinet Up Üye İşyerleri ve İşbirliklerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısıdır. Erem Çakıroğlu olmuş. Çakıroğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Multinet Up olarak MultiGift kapsamında sunduğumuz çözümleri geniş tedarikçi ağımızla geliştirmeye ve çeşitlendirmeye devam ederken, yeni işbirliklerine ve ortaklıklara da imza atmaya devam ediyoruz. BİM ile yaptığımız bu iş birliği sayesinde BİM’in de MultiGift marka analizimize dahil olması ve Türkiye’de 11 bini aşkın BİM mağazasında 900’e yakın ürünü kullanıcılarımıza sunabilmemiz bizim için çok değerli. Önümüzdeki dönemde çalışan asistans uygulamalarının artacağı özellikle Ramazan ayında işveren ve çalışanları mutlu edeceğine inandığımız projede emeği geçen herkese Multinet Up adına teşekkür ediyorum.

ortakoy-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu